To je to što me zanima!

Carina u Osijeku jeftino prodaje više od 3500 litara rakije: Kupci moraju ispuniti ovaj važan uvjet

Radi se o 3689.80 litara voćne rakije u rinfuzi jakosti 37 do 45 posto. Početna cijena za litru rakije iznosi 0.66 eura, a ukupno 2435.26 eura, navode iz carinskog ureda
Vidi originalni članak

Područni carinski ured u Osijeku objavio je ovog mjeseca na svojim stranicama javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda za kupnju zaplijenjene robe. Rok istječe danas.

A među ponuđenim proizvodima je velika količina rakije!

POLICIJA PREUZELA PRONAĐENO U napuštenoj kući kod Osijeka našao 3 kg eksploziva i streljivo

Radi se o 3689.80 litara voćne rakije u rinfuzi jakosti 37 do 45 posto. Početna cijena za litru rakije iznosi 0.66 eura, a ukupno 2435.26 eura, navode iz carinskog ureda.

NANJUŠIO GA PAS 'Majmunska posla': Rekao da nosi sušenu ribu. U prtljazi mu našli 4 kile sušenih majmuna

Prodaja se obavlja po sistemu “viđeno – kupljeno” bez garancije uz obavezu kupca da ishodi potrebne dozvole i druge isprave, a kupac se obvezuje redestilirati kupljenu rakiju i za to je dužan podnositi mjesečna izvješća nadležnom trošarinskom uredu.

PRVI OD PET FOTO Pogledajte atmosferu s koncerta Prijovićke u Osijeku: Vatra, konfeti i brojni plesači...

Dodaju da "plastična ambalaža u kojoj se nalazi rakija nije predmet javne dražbe a kupac je u obvezi istu vratiti u roku od 5 dana ili po izvršenoj kupovini može izvršiti pretakanje u vlastitu ambalažu."

Idi na 24sata

Komentari 9

  • lolita 29 16.02.2024.

    posto su one kuhinjske krpe koje ste oduzeli onoj besramnici koja ih je pokusala prokrijumcariti u hrvatsku?

  • urnebes 16.02.2024.

    dal je tekućina prošla provjeru laboratorija "Šeks & Đakić" , ako je, treba se objavit koja količina je isparila tokom analize.

  • MateoIvan74 16.02.2024.

    Pa ni u onom crnom mraku i komunizmu smo smneli peći rakiju a sada u demokraciji zabrana i pljenidba, ali zato imamo Rvackuuuu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare