To je to što me zanima!

Čehok: 'Karlovac nije Varaždin, Bajaga će biti na Špancirfestu'

Bajaga je nastupao dva puta u osam godina u Varaždinu. Nismo nikada imali protivljenja tom nastupu, niti negativne reakcije. Vjerojatno je to jeka onoga što se dogodilo u Karlovcu, kaže gradonačelnik
Vidi originalni članak

Koncert Momčila Bajagića Bajage u Karlovcu na Danima piva je otkazan, a bivši pripadnici 7. gardijske brigade 'Pume', zatražili su da se srbijanskom pjevaču otkaže gostoprimstvo u Varaždinu. No, gradonačelnik Čehok kaže da 'Karlovac nije Varaždin'.

UMJESTO NJEGA HLADNO PIVO Otkazali su Bajagu u Karlovcu: 'Poklopilo se više razloga'

- Ništa posebno. Bajaga je nastupao dva puta u osam godina u Varaždinu. Nismo nikada imali protivljenja tom nastupu, niti negativne reakcije. Vjerojatno je to jeka onoga što se dogodilo u Karlovcu, ali Karlovac nije Varaždin - rekao je varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, javlja N1.
 

Idi na 24sata

Komentari 166

  • cimerrr 18.08.2018.

    Trebalo je uhititi Miletića kada je zabranio nastup Thompsonu u Areni! Protiv sam svih zabrana nastupa,pustite ljude nek rade,ako je netko nepodoban u Hrvatskoj,onda mu zabranite ulazak u RH.

  • dahhmal 17.08.2018.

    To je sramota za Hrvatsku da mi nemamo druge politicare i ljude koji bi nas vodili nego malo u zatvor pa iz zatvora na funkciju kaj je u zatvoru postal pametniji ili sposobniji kolko vidim nije znaci radije prima da mu pjeva deklarirani cetnik valjada ce poceti sa armijom srpskom i sad mu je Hrvatska dobra kad treba lovu uzeti valjda ce sljedecega Cehok pozvati i boru corbu dok sa druge strane se brane nastupi Thompsonu koje pjesme je cijela Htvatska pjevala kaj sada su njegove pjesme prerodoljubne trebamo se sramiti stihova goni bandu a sad nam ta banda dolazi i moze pjevat i uzimat nam lovu dok nas ptic ima zabrane iako su njegove pjesme rodoljubne i ljubavne ali i to domacim izdajnicima smeta

  • Plehan 16.08.2018.

    MPT je zakon,a ovo ostalo u koš za smeće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare