To je to što me zanima!

Čeka li nas slično i u Zagrebu? Nije imao kartu i zaradio lisice

Sarajevo: Nakon što je mladić kontrolorima rekao da nema tramvajsku kartu oni su pozvali policiju, koja ga je nasilno izvela iz tramvaja i stavila mu lisice na ruke
Vidi originalni članak

Nerijetko se u tramvajima u Sarajevu događaju neugodne i sramotne scene nakon što kontrolori "ulove" putnike bez karte. I u utorak je u jutarnjim satima kod kampusa u Sarajevu bilo slično, javlja Dnevni avaz

Prema riječima očevidaca, kontrolori su od jednog mladića zatražili tramvajsku kartu. On im je odgovorio da nema kartu i da neće izaći iz tramvaja jer "više od 90 posto ljudi nema kartu".  Kontrolori nisu željeli gubiti vrijeme, pa su u pomoć pozvali policiju. Iako je mladić odmah pristao policajcu pokazati dokumente, u pomoć kolegi stiglo je još nekoliko policajaca, koji su ga nasilno izveli iz tramvaja, nakon čega su mu stavili lisice na ruke.

Nakon što je Slobodan Ljubičić, predsjednik Uprave Holdinga, nedavno na zagrebačkoj Skupštini izjavio kako će uvesti strože kontrole u ZET-u, te da će 'švercanje' biti rijetka pojava, postavlja se pitanje hoćemo li slične scene uskoro gledati i u zagrebačkim tramvajima i autobusima.

Idi na 24sata

Komentari 240

  • ViktorijaGundić 18.09.2013.

    Ja mislila da je nama grozno... a kad ono: zetovci u <3

  • šiš 04.09.2013.

    Ljubičicu dokle će sirotinja puniti vaše džepove. Vi guzonje ni ne koristite javni prevoz i još vam punimo proračun za skupe bmw i audie dok vozikate familiju i rodjake.

  • struja1406 04.09.2013.

    što to oče ovi sad šupci da nam ukinu ono što smo godinama gajili,kačenje za tramvaj i švercanje .sramota ti su kontrolori neke pridošlice pa ne poštuju više ni svoju a kama našu tradiciju.saramota.al ja šu se opet kačit uinat gamadima neču tradiciju zanemarit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare