To je to što me zanima!

Čekali su da ubije: Mladić silovao i zadavio staricu?

Rijeka: Franko Valić (21) ima 29 prijava za teške krađe i napade na policajce. Bio je na slobodi. Sada ga sumnjiče da je silovao i zadavio staricu
Vidi originalni članak

Vladimira Brnja (65) iz Podhuma kraj Jelenja u Gorskom kotaru došla je u nedjelju oko 13 sati do kuće svoje susjede Antonije Lolić (73). Bilo joj je sumnjivo jer joj se cijeli dan nije javljala na telefon, a nije bila ni na nedjeljnoj misi, koju nikada ne propusti. Vladimira je pogledala kroz otvoreni prozor. Na krevetu je nepomično ležala Antonija Lolić. Starica je bila pokrivena plahtom po donjem dijelu tijela. Na sebi je imala samo grudnjak. Bila je sva izudarana, a na vratu su se nazirali tragovi davljenja. Krvava pidžama i noćna lampica bile su bačene na pod kraj kreveta.
- Stravičan prizor - dodala je Vladimira.
- Nikakvu buku ili urlikanje te noći nismo čuli. Uhvatila me panika, nazvala sam policiju i Antonijinu kćer - priča šokirano Brinja.
Policija je potvrdila kako je Antonija mučki silovana. Neslužbeno saznajemo da se ubojica iživljavao nad njom, a umrla je od posljedica davljenja i gušenja. Policija je u kući pokojnice pronašla dovoljno tragova, a ubrzo je privela Franka Valića (21) iz Podhuma. Živio je svega nekoliko kuća od žrtve. Pred sucem se branio šutnjom. Sudac Županijskog suda u Rijeci odredio mu je 48-satno pridržavanje zbog utjecaja na svjedoke i posebno teških okolnosti djela. Ubojica je u kuću nesretne Antonije provalio kroz prozor spavaće sobe u nedjelju oko 5 sati. Ženu je srušio na pod, svladao njezin otpor i silovao je. U namjeri da prikrije silovanje, usmrtio ju je tako da joj je oko vrata omotao električni kabel usisavača istodobno je pritišćući rukama i tijelom u predjelu vrata i usta. Nakon toga je pobjegao.

POLICIJA GA ČESTO PRIVODILA
Franko Valić (21) prijavljivan je 29 puta zbog krađa, teških krađa, napada na policajce, bježanja policiji... Ima samo kaznenu prijavu za napad na policajca, a ove godine policija ga je privodila pet puta zbog krađa. Dijete je rastavljenih roditelja. Živi s majkom u Podhumu. Nikada nije radio.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • tttinkyyy 25.08.2009.

    a i njemu su se daskice malo krivo složile u glavi...jel netko vidio u kakvoj je majici priveden? definitivno nenormalna osoba...nakon kaj je silovao i ubio tu bakicu...on dođe na policiju s natpisom \'MOLIM TE RECI SVOJIM CICAMA DA NE BULJE U MENE\'...mislim koliko mi je grozno to što je učinio...nemrem a da se ne smijem...lik je puknut 100%

  • annette 25.08.2009.

    nek mi sad netko kaže da to treba rehabilitirati...

  • Raziel CRO 25.08.2009.

    Kramp među plećke. Krasan primjerak za odstrijel. Koliko još ima takvih, sa bog te pita koliko prijava među nama. I samo se čeka da nešto tako naprave.A onda rasprave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare