To je to što me zanima!

Čelnika Udruge oboljelih od azbestoze uhitili su u Splitu

Grgo Mandić kaže da je vjerojatno uhićen zbog tužbe. Sumnja da ga je tužio Jozo Ćurković, bivši direktor Salonita, koji je u bijegu pred pravosuđem. Skriva se u BIH
Vidi originalni članak

Po nalogu suda u Zagrebu splitska je policija u ponedjeljak ujutro uhitila Grgu Mandića, predsjednika Udruge oboljelih od azbestoze u vranjičkoj tvrtki Salonit. Informaciju o uhićenju potvrdili su nam u PU splitsko-dalmatinskoj.

- Ništa ne znam, došli su po mene s nalogom, navodno zbog tužbe za klevetu. U šoku sam, djeca su mi ostala doma - rekao nam je Mandić na mobitel iz policijske 'marice'. Iako nije siguran, misli da ga je za klevetu tužio Jozo Ćurković, bivši direktor Salonita, koji je u bijegu pred hrvatskim pravosuđem. Skriva se u BiH. Mandić tvrdi da mu policija prije uhićenja nije dala da se pobrine za malodobnu djecu koju nije imao kome ostaviti. U policiji to oštro demantiraju. Kažu da je Mandić odbio nazvati nekog od rodbine ili prijatelja da dođu po djecu te da je policija pozvala Centar za socijalnu skrb. Djecu su zbrinuli kod njih. Mandića su morali uhititi i dovesti na sud u Zagreb jer se nije odazivao sudskim pozivima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare