To je to što me zanima!

Četiri sudara: Poginuli motorist u Dubrovniku i putnik u Vojniću

Nekoliko prometnih nesreća dogodilo se u noći sa srijede na četvrtak. Poginulo je dvoje ljudi, motociklist u Dubrovniku i putnik iz automobila u okolici Karlovca. Tu je nesreću skrivio vozač s 0,99 promila alkohola
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u srijedu oko 22.15 sati u mjestu Klokoč, na području Vojnića, poginuo je putnik (59) iz automobila, priopćila je karlovačka policija. Teško je ozlijeđen još jedan putnik (34) iz vozila. 

Očevidom su utvrdili da je auto karlovačkih registracija vozio 68-godišnjak koji je imao 0,99 promila. Zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio je nadzor nad upravljačem vozila, sletio van kolnika preko odvodnog kanala i udario u stablo. 

- Očevidom je utvrđeno i da svi sudionici u vozilu u trenutku prometne nesreće nisu koristili sigurnosni pojas. Protiv 68-godišnjeg vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava.- priopćila je policija.

Osim toga, teška prometna nesreća dogodila se i u Dubrovniku. Do sudara je došlo nešto prije 7:00 u ulici Iva Vojnovića, kraj Hotela Bellevue. U padu motocikla jedna je osoba na mjestu poginula, a jedna ozlijeđena prema prvim informacijama, javlja Dubrovački Dnevnik.

HAK javlja da je sudar i na A1. Zbog prometne nesreće na autocesti A1 prije naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba Hrvatski autoklub (HAK) u četvrtak ujutro poziva vozače na dodatni oprez.

NESREĆA KOD KARLOVCA Vojnić: Jedan putnik smrtno stradao u prometnoj nesreći

Čitatelji su nam poslali fotografije i da je u zagrebačkoj Donjoj Dubravi, u blizini željezničkog prijelaza tijekom noći bio sudar. Dva automobila Golf 7 i Škoda Fabia sudarila su se na križanju Osječke i Branimirove ulice u Zagrebu. Policija je potvrdila da je do sudara došlo u 1:30 te da je jedan sudionik ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 14.05.2020.

    Stara cesta rijeka- pula užas što motoristi rade sve od reda motori jači od 600ccm 80% njih divlja do granice izljetanja, policije u civilu nigdje, vjerojatno na autocesti ganjaju one što umjesto 130 voze 155.

  • castrum 14.05.2020.

    Mislim da bi neki od autora, pod hitno, trebalo da se vrate u srednju školu i malo dorade pravopis.Iz priloga o o nezgodi u Donjoj Dubravi samo se može zaključiti da su 3 vozila sudjelovala i to 2 Golfa i treće...Autor,očigledno,ne pridaje nikakav značaj zarezima.

  • ludataranta 14.05.2020.

    Nesto je u zraku

Komentiraj...
Vidi sve komentare