To je to što me zanima!

Četvorica monstruma godinama drogirali svoje žene pa snimali kako ih drugi muškarci siluju

Muškarci su silovanja emitirali i uživo, a nerijetko se sve događalo dok su u susjednoj sobi spavala djeca. Fantazirali su i da žene ostanu trudne tijekom silovanja i hvalili se kako su napravili ''dobru predstavu''...
Vidi originalni članak

Četvorici prijatelja iz Singapura prijeti više od 20 godina zatvora nakon što se razotkrilo da su godinama drogirali vlastite supruge i onda sve snimali i gledali dok ih drugi muškarci siluju. Jedna od supruga opetovano je silovana u razdoblju od nekoliko godina dok je bila pod utjecajem droga koje joj je kriomice davao muž, piše Channel News Asia.

Stavio bi joj povez na oči, a onda promatrao kako ju drugi muškarac siluje, a nesretna žena sve je otkrila kada je u njegovom mobitelu pronašla eksplicitne fotografije sebe koje je njen suprug dijelio sa svojim prijateljima.

NOVI SLUČAJ ZLOSTAVLJANJA Užas u Lici: Muškarac silovao suprugu, a njegov otac snahu je maltretirao tijekom pet godina

Četvorka je priznala optužbe koje im se stavljaju na teret. Upoznali su se preko foruma Sammyboy 2010. godine, a bili su aktivni i na drugim platformama na kojima su pričali o fantazijama o dijeljenju žena. Razmjenjivali su detalje iz svojih seksualnih života i dijelili eksplicitne snimke i fotografije.

Jedan od njih pokušavao je svoju suprugu nagovoriti na seks u troje pa joj je pokazivao pornografiju takvog sadržaja, ali je ona bila izričito protiv te ideje. 41-godišnjak je nakon toga smislio plan i odlučio lijekovima uspavati svoju suprugu kako bi drugi muškarci s njom mogli imati intimne odnose. Na Sammyboyu od 2010. do 2011. upoznao je 45-godišnjaka  koji je bio oženjen, ali je i dalje živio sa svojom bivšom suprugom s kojom ima troje djece, koja je postala žrtva ovih silovanja.

SLUČAJEVI KOJI SU ZGROZILI JAVNOST HDZ-ovcu sud smanjio kaznu za silovanje jer je bio branitelj. Iz istog razloga smanjili i pedofilu

Svojim su suprugama davali sedative, a zatim gledali dok ih drugi muškarci siluju. Prvi slučaj dogodio se 2011. godine kada je 41-godišnjak drogirao svoju suprugu, stavio joj povez na oči i fotografirao 45-godišnjaka kako siluje njegovu suprugu. Sve su ponovili i godinu dana kasnije.

U veljači 2013. bivša supruga 45-godišnjaka požalila se da se osjeća loše, a on je to iskoristio kako bi joj podvalio sedative, a zatim je pozvao 41-godišnjaka da ju siluje dok je u nesvijesti. U spavaću sobu postavio je i kamere i prenosio je silovanje uživo. Kameru je u spavaću sobu postavio i 41-godišnjak koji je također snimao silovanja svoje supruge. Silovanja su se nerijetko događala i dok su djeca spavala u drugoj sobi.

NEPRAVOMOĆNA PRESUDA U ZAGREBU Prijavila muža za silovanje pa promijenila priču, sud joj nije povjerovao te ga je osudio

Muškarci bi kasnije pregledavali snimke i čestitali jedan drugom na ''dobroj predstavi'', navode tužitelji.

Bivša supruga 45-godišnjaka sve je otkrila u siječnju 2020. kada je na njegovom mobitelu pronašla eksplicitne fotografije i videozapise sebe. U mobitelu je pronašla i prepisku u kojoj muškarci raspravljaju o grozotama koje su radili svojim ženama. Saznala je, također, kako je 45-godišnjak imao fantazije o tome da ona ostane trudna dok ju siluje 41-godišnjak i kako će ona uvijek pripadati njemu. Kovali su planove da i drugim muškarcima dopuste da naprave djecu njihovim ženama.

Tražila je od bivšeg supruga da obriše sve snimke i fotografije, a potom su posjetili 41-godišnjaka i njegovu suprugu. Obojica su ženama priznali što su napravili. Supruga 41-godišnjaka sve je prijavila policiji.

SLUČAJ ŠOKIRAO HRVATSKU Očevi monstrumi dobivali niske kazne zbog olakotnih okolnosti: Jer su branitelji, umirovljenici...

Policija je istragom došla do svih materijala, a kako se klupko počelo odmotavati tako su pronašli i druge muškarce upetljane u zločine. Istraga se proširila na oženjenog 52-godišnjaka s troje djece koji se silovanjima pridružio 2011. Četvrti muškarac, 37-godišnjak, bio je dostavljač hrane i silovao je suprugu 41-godišnjaka tijekom 2017. i 2018. godine.

Za četvoricu monstruma tužitelji traže zatvorsku kaznu od 19 do 23 godine, a za neke od optuženih predložili su i 24 udarca štapom što je legitiman oblik kazne u Singapuru.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 05.11.2022.

    Priča mi zvuči izmišljeno. Iskreno. Al u izopačenom svjeru danas nažaloat je sve postalo moguće

  • dominmat 05.11.2022.

    "godinama"? A one sirote to godinama trpjele? Ma dajte, molim vas....

  • arow 05.11.2022.

    Singapur ima jako stroge zakone,mislim da će proći daleko gore od 20 godina zatvora

Komentiraj...
Vidi sve komentare