Obavijesti

News

Komentari 17

Četvorica monstruma godinama drogirali svoje žene pa snimali kako ih drugi muškarci siluju

Četvorica monstruma godinama drogirali svoje žene pa snimali kako ih drugi muškarci siluju

Muškarci su silovanja emitirali i uživo, a nerijetko se sve događalo dok su u susjednoj sobi spavala djeca. Fantazirali su i da žene ostanu trudne tijekom silovanja i hvalili se kako su napravili ''dobru predstavu''...

VIDEO

Četvorici prijatelja iz Singapura prijeti više od 20 godina zatvora nakon što se razotkrilo da su godinama drogirali vlastite supruge i onda sve snimali i gledali dok ih drugi muškarci siluju. Jedna od supruga opetovano je silovana u razdoblju od nekoliko godina dok je bila pod utjecajem droga koje joj je kriomice davao muž, piše Channel News Asia.

Stavio bi joj povez na oči, a onda promatrao kako ju drugi muškarac siluje, a nesretna žena sve je otkrila kada je u njegovom mobitelu pronašla eksplicitne fotografije sebe koje je njen suprug dijelio sa svojim prijateljima.

Užas u Lici: Muškarac silovao suprugu, a njegov otac snahu je maltretirao tijekom pet godina
Užas u  Lici: Muškarac silovao suprugu, a njegov otac snahu je maltretirao tijekom pet godina

Četvorka je priznala optužbe koje im se stavljaju na teret. Upoznali su se preko foruma Sammyboy 2010. godine, a bili su aktivni i na drugim platformama na kojima su pričali o fantazijama o dijeljenju žena. Razmjenjivali su detalje iz svojih seksualnih života i dijelili eksplicitne snimke i fotografije.

Jedan od njih pokušavao je svoju suprugu nagovoriti na seks u troje pa joj je pokazivao pornografiju takvog sadržaja, ali je ona bila izričito protiv te ideje. 41-godišnjak je nakon toga smislio plan i odlučio lijekovima uspavati svoju suprugu kako bi drugi muškarci s njom mogli imati intimne odnose. Na Sammyboyu od 2010. do 2011. upoznao je 45-godišnjaka  koji je bio oženjen, ali je i dalje živio sa svojom bivšom suprugom s kojom ima troje djece, koja je postala žrtva ovih silovanja.

HDZ-ovcu sud smanjio kaznu za silovanje jer je bio branitelj. Iz istog razloga smanjili i pedofilu
HDZ-ovcu sud smanjio kaznu za silovanje jer je bio branitelj.  Iz istog razloga smanjili i pedofilu

Svojim su suprugama davali sedative, a zatim gledali dok ih drugi muškarci siluju. Prvi slučaj dogodio se 2011. godine kada je 41-godišnjak drogirao svoju suprugu, stavio joj povez na oči i fotografirao 45-godišnjaka kako siluje njegovu suprugu. Sve su ponovili i godinu dana kasnije.

U veljači 2013. bivša supruga 45-godišnjaka požalila se da se osjeća loše, a on je to iskoristio kako bi joj podvalio sedative, a zatim je pozvao 41-godišnjaka da ju siluje dok je u nesvijesti. U spavaću sobu postavio je i kamere i prenosio je silovanje uživo. Kameru je u spavaću sobu postavio i 41-godišnjak koji je također snimao silovanja svoje supruge. Silovanja su se nerijetko događala i dok su djeca spavala u drugoj sobi.

Prijavila muža za silovanje pa promijenila priču, sud joj nije povjerovao te ga je osudio
Prijavila muža za silovanje pa promijenila priču, sud joj nije povjerovao te ga je osudio

Muškarci bi kasnije pregledavali snimke i čestitali jedan drugom na ''dobroj predstavi'', navode tužitelji.

Bivša supruga 45-godišnjaka sve je otkrila u siječnju 2020. kada je na njegovom mobitelu pronašla eksplicitne fotografije i videozapise sebe. U mobitelu je pronašla i prepisku u kojoj muškarci raspravljaju o grozotama koje su radili svojim ženama. Saznala je, također, kako je 45-godišnjak imao fantazije o tome da ona ostane trudna dok ju siluje 41-godišnjak i kako će ona uvijek pripadati njemu. Kovali su planove da i drugim muškarcima dopuste da naprave djecu njihovim ženama.

Tražila je od bivšeg supruga da obriše sve snimke i fotografije, a potom su posjetili 41-godišnjaka i njegovu suprugu. Obojica su ženama priznali što su napravili. Supruga 41-godišnjaka sve je prijavila policiji.

Očevi monstrumi dobivali niske kazne zbog olakotnih okolnosti: Jer su branitelji, umirovljenici...
Očevi monstrumi dobivali niske kazne zbog olakotnih okolnosti: Jer su branitelji, umirovljenici...

Policija je istragom došla do svih materijala, a kako se klupko počelo odmotavati tako su pronašli i druge muškarce upetljane u zločine. Istraga se proširila na oženjenog 52-godišnjaka s troje djece koji se silovanjima pridružio 2011. Četvrti muškarac, 37-godišnjak, bio je dostavljač hrane i silovao je suprugu 41-godišnjaka tijekom 2017. i 2018. godine.

Za četvoricu monstruma tužitelji traže zatvorsku kaznu od 19 do 23 godine, a za neke od optuženih predložili su i 24 udarca štapom što je legitiman oblik kazne u Singapuru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi