To je to što me zanima!

Četvorka krijumčarila migrante preko Hrvatske do članica EU

Nad njima je provedena istraga nakon koje su predani pritvorskom nadzorniku PU karlovačke, te uz kaznenu prijavu dovedeni u nadležno državno odvjetništvo
Vidi originalni članak

Četvorica muškaraca, državljani Hrvatske (43),Bosne i Hercegovine (43) i (61), te Sirije (30) sumnjiče se da su krijumčarili 21 migranta, te time počinili kazneno djelo Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Nad njima je provedena istraga nakon koje su predani pritvorskom nadzorniku PU karlovačke, te uz kaznenu prijavu dovedeni u nadležno državno odvjetništvo.

- Naime, 8., 10. i 11. lipnja na području Karlovca i Ozlja, policijski službenici zaustavili su dva osobna automobila i jedno kombi vozilo, hrvatskih i njemačkih registracijskih oznaka u kojima su prrobađeni strani državljani. Provedenim krimalističkim istraživanjem četvoricu muškaraca se sumnjiči da su iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos, u vozilima prevozili 21 stranog državljana, u namjeri da im omoguće da ilegalno izađu s teritorija RH i uđu na teritorij druge države članice Europske unije - utvrđeno je istragom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cipelcug 14.06.2018.

    Mogli su ih gratis odvesti u neku bogatu arapsku državu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare