Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Četvorka krijumčarila migrante preko Hrvatske do članica EU

Nad njima je provedena istraga nakon koje su predani pritvorskom nadzorniku PU karlovačke, te uz kaznenu prijavu dovedeni u nadležno državno odvjetništvo

1 komentara

Četvorica muškaraca, državljani Hrvatske (43),Bosne i Hercegovine (43) i (61), te Sirije (30) sumnjiče se da su krijumčarili 21 migranta, te time počinili kazneno djelo Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u RH, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Nad njima je provedena istraga nakon koje su predani pritvorskom nadzorniku PU karlovačke, te uz kaznenu prijavu dovedeni u nadležno državno odvjetništvo.

- Naime, 8., 10. i 11. lipnja na području Karlovca i Ozlja, policijski službenici zaustavili su dva osobna automobila i jedno kombi vozilo, hrvatskih i njemačkih registracijskih oznaka u kojima su prrobađeni strani državljani. Provedenim krimalističkim istraživanjem četvoricu muškaraca se sumnjiči da su iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos, u vozilima prevozili 21 stranog državljana, u namjeri da im omoguće da ilegalno izađu s teritorija RH i uđu na teritorij druge države članice Europske unije - utvrđeno je istragom.

Možda vas zanima i ovo:
Message