To je to što me zanima!

Ćevap + kobasa = ĆEBASA! Ideja s orginalnom pričom

Za razliku od ćevapa, kojega prisvajaju sve zemlje Balkana, kod Ćebase misterij oko podrijetla ne postoji. Ćebasa - meso za ćevape u obliku kobasica, spoj je genijalne ideje i izvedbe majstora od zanata
Vidi originalni članak

Za razliku od ćevapa, kojega prisvajaju sve zemlje Balkana, kod Ćebase misterij oko podrijetla ne postoji.  Ćebasa - meso za ćevape u obliku kobasica, spoj je genijalne ideje i izvedbe majstora od zanata iz PIK Vrbovca te originalni adut promocije hrvatskih gurmanskih delicija. Ugledno društvo prepoznatljivih autohtonih proizvoda - paškog sira, zagorskih štrukli, soparnika i mnogih drugih, upotpunjuje zasluženo i najmlađi mesni član, PIK Ćebasa.

Sočno meso, omamljujući miris roštilja, jednostavni, a prirodni začini, sve to ugurano je u oblik kobasice koja osvaja na prvi griz. Servirana u lepinji ili pecivu, s kajmakom, kečapom, senfom ili bez njih – potpuno je svejedno. PIK Ćebasa pruža novi i drugačiji doživljaj uživanja u hrani, bilo da se roštilja na vatrici ili priprema u tavi.

Kao što turisti kada dođu u Španjolsku ne mogu zaobići jamon iberico, u Italiji pršut iz Parme, bečki odrezak u Beču, tako od sada kada dođu u Hrvatsku moraju isprobati PIK Ćebasu.

Idi na 24sata