To je to što me zanima!

Charlie uginuo u novogodišnjoj noći zbog pucnjave vatrometa: 'Tvoje srce nije izdržalo...'

Zbogom Charlie. Tvoje srce nije izdržalo ovo besramno ludilo i sebičnost čovjeka da samo sebi ugodi trenutke bez da razmišlja o prirodi, drugim bićima sa kojima dijeli ovu planetu..., napisao je voditelj udruge
Vidi originalni članak

Mješanac Charlie, o kojemu se brinula đakovačka udruga Njuškavi banditi, uginuo je u novogodišnjoj noći jer njegovo srce nije izdržalo pucnjeve vatrometa i petardi.

- Zbogom Charlie. Tvoje srce nije izdržalo ovo besramno ludilo i sebičnost čovjeka da samo sebi ugodi trenutke bez da razmišlja o prirodi, drugim bićima sa kojima dijeli ovu planetu..

ZA NJIH JE TO STRAŠNO ISKUSTVO Trikovi kako ljubimcu smanjiti stres od novogodišnje buke

Meni ćeš zauvijek ostati u sjećanju kao predivno biće koje nije krivo niti malo za ništa.. Meni si vjerovao bezgranično i gurao mi glavu u krilo da ju milujem.. Hvala ti što si u meni vidio prijatelja - napisao je na Facebooku voditelj udruge Elvis Dermiček.

Iz udruge S-PAS objavili su tokom dana da je još jedan pas na čuvanju kod njihovih volontera navodno uginuo zbog šoka od petardi u Osijeku.

Idi na 24sata

Komentari 360

  • Jao sta smo fini 02.01.2023.

    Pele, Massimo, Charlie..... Šta se ovo događa ljudi moji?!?!

  • LordMike 02.01.2023.

    Ak su toliko voljelji tog peseka mogli su ga pustit u kuću i sve pet. Moje 4 mačke su spavale ko topovi kroz cijelu pucnjavu.

  • Yassa 02.01.2023.

    meni je jako žao charlija  a nitko ne kuka za malim odojčićima koji su platli galovom ovaj doček nove godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare