To je to što me zanima!

Chico ostavio snimku za slučaj da mu se što dogodi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Istraga je u rukama tužitelja. Nadamo se da će njihov rad biti brzo gotov i da ćemo uskoro znati tko je naručitelj, tko stoji iza urote, kažu u policiji
Vidi originalni članak

Ubojstvo trojice “terorističkih plaćenika”, navodnih urotnika protiv bolivijskog predsjednika Eva Moralesa, zabrinula je tamošnju javnost, a napetost dodatno pojačavaju međusobne optužbe vlasti i oporbe. Eduarda Rozsa Folresa, sina Mađara i Bolivijke, čije je sudjelovanje u ratu u Hrvatskoj ovjekovječeno u mađarskom filnu “Chico”, pokopali su u petak oko 15.40 sati na lokalnom groblju. Victor Hugo Escobar, zapovjednik policije, nazvao ga je vođom bande koja je planirala atentat na Moralesa. U Osijeku se još priča o ubojstvu hrvatskog branitelja Chica, zapovjednika ratnog Internacionalnog voda koji je branio Laslovo.
Mario Francisco Tadić, drugi hrvatski branitelj, također je uhićen zbog atentata na bolivijskog predsjednika. Obojica Bolivijca jedno vrijeme živjeli su u Osijeku i primali braniteljske mirovine. Chico se nakon rata odselio u Mađarsku, a Tadić ostao u Osijeku, gdje ima suprugu i djecu.

OSTAVIO SNIMKU U SLUČAJU DA MU SE NEŠTO DOGODI
Chico je navodno prije odlaska u Boliviju prošle jeseni prijatelju novinaru dao vido vrpcu uz upute da ju objavi na televiziji ukoliko se njemu nešto dogodi. Što je na vrpci saznat će se u utorak u 21.10 sati kada će snimku prikazati mađarska televizija. Pretpostavlja se da na njoj Chico objašnjava razloge odlaska u Boliviju, piše Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • palača 19.04.2009.

    on je bio placenik a ne dragovoljac,tako je i milosevic u srbiji uvjerio ljude da je arkan dragovoljac a on je bio placenik obican i narkodiler,nekad je radio za jugoslov sluzbe i za sve popotrebi,onda doselio na dedinje uvjerivsi jadan osiromasen narod i izbjeglice da je heroj a zna se sta je radio na ratistima,samo droga i ostalo,oruzje a ova njegova jos zaradjuje zahvaljujuci njemu na plocama i koncertima jer je ljudima to intrigantno,,kuda ide svijet

  • nitron 18.04.2009.

    Pas rata.

  • mistery 18.04.2009.

    covjek je borac i najbolje zna zasto se borijo.... al moje misljenje je da su im namjestili....

Komentiraj...
Vidi sve komentare