To je to što me zanima!

Cijelu noć pili alkohol u kući, pa se rano ujutro potukli i izboli

Ozlijeđeni 30-godišnjak je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u KBC Zagreb radi saniranja ozljeda, a osumnjičeni je lakše ozlijeđen i pozitivan na koronu
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca u Novom Zagrebu, Ledinski put I. odvojak su se u nedjelju rano ujutro oko 5.20 potukli, nakon što su cijelu noć zajedno s još jednom ženskom osobom (23) proveli u kući i pili alkoholna pića. Tom prilikom 22-godišnji muškarac je oštrim predmetom ozlijedio 30-godišnjaka koji je potom, tako ozlijeđen izašao iz kuće na ulicu. 

Ozlijeđeni 30-godišnjak je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u KBC Zagreb radi saniranja ozljeda čija kvalifikacija zasad nije poznata.  

UHITILI SU JE Žena je u Puli pokušala ubiti mladića (24): Svađali su se u stanu, susjedi su zvali policiju

Osumnjičenom je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, a obavljenim testiranjem utvrđeno da je pozitivan na Covid-19. Nakon pružene liječničke pomoći osumnjičeni je prevezen kući, a nakon liječenja će se provesti kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 12.12.2020.

    "Osumnjičenom je pružena pomoć i nakon toga je osumnjičeni prevezen kući"?!?!?! Jel tu neko pijan ili prirodno toliko glup!?

  • Science of the Lambs 08.12.2020.

    Eto šta korona radi od ljudi.

  • ZAGYTESLA 08.12.2020.

    heheheh kaj i odmah je pozitivan na koronu usljed svega ovoga hahahahah koja komedija...ono da povjeruješ samo tako hahahahhaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare