To je to što me zanima!

Cijena smrti: Za 37 kn na dan guraju glavu u usta krokodilu

Treneri na farmi krokodila pred publikom guraju glavu u usta krokodilu. Prije deset mjeseci krokodil je muškarca zgrabio za glavu. Muškarac je "zaradio" 30 šavova
Vidi originalni članak

Treneri koji rade na farmi krokodila u Tajlandu svaki dan riskiraju život i to za dnevnicu od samo četiri funte, odnosno oko 37 kuna. Za publiku svaki dan pripremaju predstavu u kojoj glavu guraju u ralje krokodila.

Usprkos opasnosti svake godine sve više muškaraca, ali i žena u Tajlandu želi raditi ovaj posao, piše Daily Mail.

Prije deset mjeseci takva je predstava umalo završila kobno. Krokodil je trenera zgrabio za glavu. Srećom brzo ga je pustio. Muškarac je "zaradio" 30 šavova.

Pogledajte snimku tog 'napada':

Idi na 24sata

Komentari 41

  • leo@ 02.06.2014.

    ovi krokodili su manje opasni od ovih naših koji sjede u saboru....a otprilike na veću opasnost kod nas 37 kuna i meni ostane od dnevnice dok odbijem put na posao-s posla i gablec od 10 dkg smrdljive salame i četvrt raspadnutog kruha (jogurt se uzima uz navedeno samo u svečanim situacijama,praznik i slično...)

  • smilodon 01.06.2014.

    prvo: koliko se kruha more kupiti na tajlandu za 37 kuna?....drugo: jel odmah dobiš tih 37 kuna ili moraš čekati 6-10 mjeseci kao kod nas?

  • AdryBeky 31.05.2014.

    radi 5eura ljudi to rade da bi prehranili obitelji!!! neznam sta ce vise izmisliti da se sto vise gleda!!! ma bilo sta.. ocito!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare