To je to što me zanima!

'Cijepljenje preko reda? To je neprihvatljivo, ali nije vrijeme da se bavimo posljedicama'

Na cijepljenje pojedinaca preko reda u emisiji Hrvatskog radija Intervju tjedna osvrnuo se i ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović.
Vidi originalni članak

Mogu reći još jednom da je to stvarno društveno neodgovorno, društveno neprihvatljivo, međutim da li treba biti posljedica? Pa možda nije vrijeme da se bavimo posljedicama, možda je trenutak da zapravo svi ovu društvenu temu dignemo na neku razinu kako bismo progovorili o tome i kako se to ne bi događalo u budućnosti. Ja sam siguran da će nakon ovakvih napisa po medijima ovakva praksa prestati - kazao je ministar Josip Aladrović u emisiji Hrvatskog radija Intervju tjedna, donosi HRT.

POGLEDAJTE VIDEO Kaos nakon Savjeta: Burilovića pitali za auto i cijepljenje preko reda, naljutio se i pobjegao

U ponedjeljak na snagu stupa daljnje popuštanje epidemioloških mjera, a komentirajući nezadovoljstvo među ugostiteljima kojima je dopuštena prodaja 'kave za van' ministar Aladrović je rekao da veće popuštanje mjera u ovom trenutku nije moguće.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 13.02.2021.

    U bočici je 6 doza. Dođe 1 naivac i cijepi se, a 5 naivaca nedostaje. Rok trajanja otvorene bočice - 1 sat. Dakle, 5 doza se baci...

  • 13.02.2021.

    Da, nije vrijeme za pogodovanje povlaštenima. Idemo s tim pod tepih i vidjeti nove slučajeve poput Žinića, Dalićke... Nećemo učiti na posljedicama i greškama, idemo rađe u nove malverzacije!! Tako to rade ovi iskusni i pričljivi ministri, bez životnih i inih iskustava!! Bogu hvala, imamo ih više nego kažalište komadija glumaca.

  • baja3000 13.02.2021.

    Hahahaha koja pila naopako od vladajućih...kao svi su ludi za cjepivom, traži se veza za cjepivo, uzima se cjepivo preko reda i slično...a stvarnost je skroz drukčija...Ovo s cjepivom je teški fijasko i sad na sve načine pokušavate što veći broj ljudi privoliti na cjepljenje, ako neide ovako ići će naravno uz neke restrikcije: nema putovanja ako nisi cjepljen, nema na utakmicu/kino ako nisi cjepljen, na kraju krajeva neće se moći ni u bolnicu niti na posao ako se necjepiš...teorija zavjere ili novonormalno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare