To je to što me zanima!

Čiku pronašli na Miroševcu, a nalaznici odbili Porsche na dar

Mješanac Čiko nestao je na Uskrs, a njegov vlasnik je oblijepio čitav Zagreb u nadi da će ga pronaći. Psa je pronašla obitelj koja je odbila Porsche ili druge nagrade
Vidi originalni članak

Više od tjedan dana o Čiki se brinula obitelj Gjanić na zagrebačkom Miroševcu. Vijest o tome da psa traži njegov vlasnik vidjeli su tek u subotu i odmah su se javili Borni Jakušiću, koji je kao nagradu nudio i Porsche 924 iz 1979. godine.

Gjanićevi su s Čikom svaki dan šetali po Maksimiru kako bi ga netko prepoznao, ali uvijek su se mimoilazili s vlasnikom koji ga je tražio. Za pronalazak 7 godina starog križanca američkog stafordskog terijera, Borna je nudio Porsche, ali oni su odbili auto i bilo koju drugu nagradu. Kažu da su i sami vlasnici psa i ljubitelji životinja te znaju kakav je osjećaj kada se izgubi netko koga volite.

U pronalasku psa pomagao je i Bornin prijatelj Antonio Jurčević, koji kaže da su odlučili pomoći obitelji te će se potruditi i malenom dječaku Romanu pokloniti bicikl, laptop i druge darove.

- Dečko se jako vezao uz Čika. Rasplakao se kad smo došli po njega i kad smo se morali razdvojiti - kazao nam je presretni vlasnik, koji je u nedjelju prijepodne otišao po svog psa i vratio ga kući.

U potrazi za Čikom, Borna je cijeli Zagreb oblijepio plakatima. Kako nam je ispričao, dobio ga je kao štene i Čiko mu je najbolji prijatelj. Znao je Čiko i ponekad preskočiti ogradu, ali kaže vlasnik, uvijek bi se vratio za najviše par sati.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • genikameni1 13.04.2015.

    Lezo sam u zatvor sa ovim likom koji je nasao psa ma legenda uvijek spreman pomoc covjeku

  • cassini 13.04.2015.

    a šta će uzimait to groblje od auta....mogo je bit fer pa ponudit KEŠ!!!!

  • Slavonka52 13.04.2015.

    Najvise me raduje da je Ciko ziv i zdrav i da je kod kuce. Svim akterima svaka cast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare