To je to što me zanima!

Čileanskog predsjednika Borića snimili kako noći ide nepoznatoj ženi. Zastupnici traže odgovore

Zastupnik Andres Jouannet poslao je pismo ministrici unutarnjih poslova i javne sigurnosti Karolini Tohi tražeći od nje odgovore
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama šire se snimke čileanskog predsjednika hrvatskog podrijetla Gabriela Borića kako noću navodno odlazi u jedan stan gdje se sastaje sa ženom nepoznatog identiteta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mediji su pisali da je nedavno prekinuo s partnericom Irinom Karamanos, a zastupnik Andres Jouannet poslao je pismo ministrici unutarnjih poslova i javne sigurnosti Karolini Tohi tražeći od nje odgovore.

Upitao je koliko je puta predsjednik posjetio navedeno mjesto, koliko je dugo ostao i jesu li poduzeli sigurnosne mjere.

- Poznato je da je predsjednik Čilea noću u više navrata posjećivao mladu damu u stambenoj zgradi u kojoj očito nije bilo nikakvih sigurnosnih mjera koje su potrebne s obzirom na njegovo dostojanstvo i položaj. Predsjednika se može vidjeti kako ulazi na navedeno mjesto i izlazi iz njega, i to bez pratnje unutar objekta, a uobičajeno je da predsjednik treba imati stalnu pratnju. Koliko je puta predsjednik bio na tom mjestu i koliko je dugo ostao unutra - stoji u pismu zastupnika.

U pismu je upitao i je li osiguranje šefa države pregledalo objekt i okolno područje te je li postojao tim koji je provjerio sigurnosne uvjete oko stana i unutar njega.Uz to je upitao i je li predsjednik države prethodno već boravio na tome mjestu i koje su sigurnosne mjere usvojene.

Čileanski predsjednik se o ovome nije oglasio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Jopazg 18.11.2023.

    Da se sastaje s muskarcem,bio bi zatrpan porukama potpore. Ovako,zamisli,sastaje se sa zenom!

  • uwaga 18.11.2023.

    Kako noći ide

  • ibezan 18.11.2023.

    Neka ima on pratnju kad je na poslu,što bi oni njima svijeću trebali držati?i tako nešto ide pitati ministricu,zašto bi ona to trebala znati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare