To je to što me zanima!

Čistio mu nastambu: Medvjed napao i ubio čuvara u parku

Životinja je za vrijeme čišćenja nastambe trebala biti izvan nastambe i nije jasno kako je u nju ponovo ušla. Prvi rezultati istrage sugeriraju da je medvjed možda prokopao put ispod ograde
Vidi originalni članak

Mladi čuvar u životinjskom parku u Švedskoj umro je od ozljeda nakon što ga je napao smeđi medvjed, priopćila je policija u petak. 

Napad se dogodio kada je čuvar čistio medvjeđu nastambu u parku Orsa Rovdjurspark, oko 330 kilometara sjeverozapadno od Stockholma. 

Životinja je za vrijeme čišćenja nastambe trebala biti izvan nastambe i nije jasno kako je u nju ponovo ušla. Prvi rezultati istrage sugeriraju da je medvjed možda prokopao put ispod ograde. 

Hitne službe brzo su stigle na mjesto događaja, ali 19-godišnjem čuvaru nisu uspjele spasiti život. 

Medvjed je ustrijeljen. 

Direktor parka Sven Brunberg obećao je svaku pomoć policiji u istrazi kako bi se "otkrilo što je pošlo po zlu".

Orsa Rovdjurspark dom je predatorima koji obitavaju na sjevernoj polutci, uključujući medvjede, tigrove, risove i vukove.

Park je otvoren 1986. i prostire se na 325.000 četvornih metara. Posjetiteljima se reklamira kao najveći takve vrste u Europi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Papatest 06.08.2017.

    Mora da j bio Lički oni su posebno žućljivi

  • Trunpa 05.08.2017.

    Medvjed je možda bio branitelj pa zna neprijatelju doći s leđa

  • Den1 05.08.2017.

    potpuno razumijem medu, meni kad žena "pospremi" radni stol i "složi" po nekom samo njoj logičnom redu, poslije čega ni sama ne zna gdje je..dođe i meni da ju izgrizem od muke

Komentiraj...
Vidi sve komentare