To je to što me zanima!

Član NO Elektroprivrede BiH ranjen u pucnjavi u Sarajevu

Kako je rekao jedan djelatnik Elektroprivrede, u zgradu je ušao mladić s pištoljem i upucao Hrustanovića. Prevezli su ga u bolnicu, a na mjestu događaja je policija
Vidi originalni članak

Fejsal Hrustanović, član Nadzornog odbora Elektroprivrede BiH i direktor Triglav osiguranja ranjen je u pucnjavi koja se u četvrtak oko 10 sati dogodila u zgradi Elektroprivrede u sarajevskoj općini Novo Sarajevo, javlja Bljesak.info.

Kako je rekao jedan djelatnik Elektroprivrede, u zgradu je ušao mladić s pištoljem i upucao Hrustanovića.

Hrustanović je prevezen u bolnicu, a na mjestu događaja je policija. 

Iz Elektroprivrede BiH potvrđeno je kako je uoči održavanja Skupštine Društva JP Elektroprivreda BiH, na platou ispred ulaza u poslovnu zgradu, izvršen napad vatrenim oružjem na Fejsala Hrustanovića:

- Prema informacijama kojima raspolažemo, napad se ne može dovesti u vezu s članstvom Hrustanovića u organu JP Elektroprivreda BiH. Druge činjenice o događaju bit će priopćene od nadležnih organa, budući da je očevid u tijeku - stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ico71 26.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bembara 26.02.2015.

    bit će da ga je zahebo za radno mjesto ,a pinku uzeo !

  • dudulica2 26.02.2015.

    Elezove lutke, Turković i ostali, Keljmendi i ostala mafija ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare