To je to što me zanima!

Clegg kritizirao šefa: Britanija će postati 'usamljenik Europe'

Iako je javno podržao Davida Camerona i rekao da je koalicija jedinstvena, njegov zamjenik Nick Clegg, misli kako će zbog ovoga Britanci postati izolirani u Europi
Vidi originalni članak

Zamjenik britanskog premijera, Nick Clegg, ljut je zbog odluke Davida Camerona koji je stavio veto na europski ugovor i misli da će zbog toga ostati izloirani u Europi. 

Clegg je inače javno podržao šefa i rekao da su postavili razumljive zahtjeve na summitu te da su jedinstveni u koaliciji. No, Independent piše kako eurofil Clegg vjeruje da će zbog ove odluke na kušnju doći i odnosi sa SAD-om.

- Nick ne misli da je ovo dobar posao za Britaniju, britanske poslove i rast - rekao je izvor blizak Cleggu. Dodaje kako ih to ostavlja izloiranim, što nije u nacionalnom interesu. 

- Nick strahuje da postajemo usamljenik Europe - rekao je.Stranački dužnosnici nisu komentirali ove navode.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • SpaljozaZg 12.12.2011.

    Boje se da ce biti udaljeni od europe ? a po cemu to ? zato kaj nece bit u europskoj uniji ? Ako je europska unija mjerilo tko nije a tko je dio europe jadni li smo majketi mile, pa svaka drzava je posebna za sebe, a to je drugo kaj su se prije vodili ratovi za teritorij a danas se to radi ovako kao kaj radi par bankara koji drze toboze neku tamo uniju europskih zemalja, koje gluposti

  • drug Tito_1 11.12.2011.

    Britanci imaju frendove jedino Srbe.Isti su.

  • Cheryl_1 11.12.2011.

    Tko se imalo razumije u ekonomiju shvatit ce da su Britanci potpunosti u pravu sto zele izaci iz EU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare