To je to što me zanima!

Clinton se skoro onesvijestila na komemoraciji za žrtve 9/11

Kandidatkinja za američki predsjednicu neočekivano je napustila komemoraciju u New Yorku. Nije se osjećala dobro, ali iz njene kampanje su rekli kasnije da joj je bolje
Vidi originalni članak

Kandidatkinja za američku predsjednicu Hillary Clinton nije ostala do kraja na komemoraciji održanoj povodom povodom 15-godišnjice terorističkih napada na SAD. Bivša državna tajnica neočekivano je napustila ceremoniju, a pretpostavlja se da joj je pozlilo.

Osiguranje ju je odvelo prema kombiju. Što se točno dogodilo nije poznato. Uskoro se saznalo da ipak nije bilo ništa ozbiljno, a neki mediji su javljali da je posrtala, da su joj klecala koljena te da je izgubila cipelu dok je ulazila u kombi.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • KTM1290R 14.09.2016.

    Ta žena je gotova. Vidi se da su je odvukli u kombi nakon komemoracije. A 90 minuta kasnije nasmijana, maše, grli. Koga farbaju. Zna se da postoje dvojnici poznatih osoba. Kod kombija je bilo oko 8 zaštitara oko nje a kasnije kad je izašla iz hotela na putu do kombija, ni jednog zaštitara. Prije bi rekao da je ona trknuta Hillary mrtva a ovo je privremena dvojnica dok ne slože priču za javnost.

  • Preteznovedro 12.09.2016.

    Ide vrag po svoje.

  • vuki7kozlica 12.09.2016.

    Nikad necu moci shvatiti tu bolesnu potrebu za moći.i clinton i trump imaju milijarde, pa jbt kak im se da navlacit po tim skupovima i jest govna.brate mili uzivajte u zivotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare