To je to što me zanima!

Coca-Cola: 'Proveli smo internu analizu naših proizvoda. Nismo naišli ni na kakve nepravilnosti'

U 10 hrvatskih bolnica obrađeno je ukupno 34 osobe zbog sumnje na trovanje gaziranim pićima. Svim pogođenim sugrađanima iz Coca-Cole su zaželjeli brz i potpun oporavak
Vidi originalni članak

Nema nikakvih nepravilnosti u proizvodnji bilo kojeg od naših proizvoda, zaključak je interne analize koju je Coca-Cola provela nakon više slučajeva i sumnji na trovanje nakon konzumacije gaziranih pića.

Kako navode, jedna od dvije povučene serije Romerquellea je sigurna za konzumaciju.

DOBILI DETALJNE UPUTE Na Rebru se javilo još 11 ljudi nakon konzumacije pića: 'Imaju blaže crvenilo, pušteni su kući'

- Nakon analize Romerquelle Emotion Blueberry Pomengranate 330ml, serije roka trajnosti 31. ožujka 2024. Državni inspektorat Republike Hrvatske je potvrdio da je serija sigurna za konzumaciju. Naše interne analize i dalje ne pokazuju nepravilnosti u proizvodnji bilo kojeg od naših proizvoda. U vezi s jednom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomengranate 330ml povezanom sa slučajem, kriministalistička analiza je u tijeku. Bočice iz navedene serije se povlače s tržišta u interesu javnog zdravlja. Nastavljamo pružati punu podršku nadležnim institucijama u poduzimanju koraka za zaštitu javnog zdravlja. Svim pogođenim sugrađanima želimo brz i potpun oporavak - objavila je Coca-Cola. 

STRAH ZBOG OTROVA DILJEM HRVATSKE Popis po bolnicama: Ukupno 34 osobe javile su se liječnicima zbog sumnje u trovanje pićima

U 10 hrvatskih bolnica obrađeno je ukupno 34 osobe zbog sumnje na trovanje gaziranim pićima, od kojih je četvero imalo erozivne ozljede, no od ukupnog broja pacijenata, 32 ih je otpušteno kući, a dvoje ih je hospitalizirano, pokazuju podaci Ministarstva zdravstva.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Fra Petar 09.11.2023.

    A ne, reci ce: "Da, greska je bila kod nas." Nisu s kruske pali, pa da placaju hrpu novaca u odsetetama.

  • rijetko kulturan 2.0 09.11.2023.

    Mir, mir - nitko nije kriv!

  • 09.11.2023.

    Ma Hrvati će sve zaboraviti to za pet dana... Nemojte se brinuti ništa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare