To je to što me zanima!

'Ćorić moli Boga da ne ispliva na površinu još neki transkript'

Pusti mene, a vidi što je onaj drugi napravio. Tako je Kosor prozivala za tržnice, ponovno u Rijeci, rekao je politički analitičar Zoran Pucarić o HDZ-ovom prebacivanju loptice na SDP
Vidi originalni članak

Sve je vrlo konkretno, a reakcija premijera, zazivanje jednakih aršina, nije koherentna. Tu ima i bit će jako puno repova, rekao je politički analitičar Zoran Pucarić u Newsroomu N1 televizije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pucarić smatra da transkripti u slučaju Josipe Rimac jasno pokazuju namjeru i da nema dvojbi sto se događalo, a i da je ministar Ćorić osobno potpisao dokument pozivajući se na struku, ali će struka vrlo brzo reći o čemu se radi. Dodao je da će afera sigurno štetiti HDZ-u.

AFERA 'VJETROELEKTRANE' Milanović o Rimac: 'Ne mogu vjerovati da se tako ponaša' PROZVAO PLENKOVIĆA Bernardić pozvao premijera da 'najprije očisti svoje dvorište'

- Nije Rimac bila po strani, pa sjetimo se kako je Šuica s njom obilazila Knin i govorila da je svjetla budućnost zajamčena -  rekao je pa prokomentirao HDZ-ovo pozivanje na afere SDP-a.

- Pusti mene, a vidi što je onaj drugi napravio. Tako je Kosor prozivala za tržnice, ponovno u Rijeci - rekao je Pucarić.

Rekao je da je Damir Krstičević načet pa nije na listi, te ponovio da Ćorićeva objašnjenja ne štimaju.

- Ćorić moli Boga da ne ispliva još neki transkript, tu će se priča dalje razvijati - zaključio je i dodao da će biti zanimljivo vidjeti rejtinge stranaka nakon ove afere.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Usora1 03.06.2020.

    mutan lik je ovaj coric, muljanje subvencijama, trgovina utjecajem, klijentelizam.... mogao bi presisati onag tihomir lopovinu iz zokijeve ere.

  • itatabisine 03.06.2020.

    sve strpati u zatvore...lupež do lupeža..

  • tetak20 03.06.2020.

    Jadnik,nezna ni ukrasti pošteno .)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare