To je to što me zanima!

Ćorić o 'Klubu': Bio sam tamo, a natječaj u Janafu ide što prije

Gospodina Kovačevića znam od 2013. godine, prije svega po ekonomskim pitanjima u toj fazi, a bio sam i resorni ministar u njegovom resoru, priča ministar gospodarstva
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić izjavio je u utorak kako će se javni natječaj za mjesto predsjednika Uprave JANAF-a provesti čim to bude moguće, a potvrdio je da je nekoliko navrata bio gost u "klubu" Dragana Kovačevića, osumnjičenog u aferi JANAF.

AFERA JANAF Marasović o 'Klubu': Ako sam i bio tamo na Martinje, popio sam jedan gemišt i otišao kući

- S obzirom na statutarne odredbe društva JANAF d.d., potrebno je imenovati osobu koja će biti obnašatelj dužnosti do izbora novog predsjednika uprave putem javnog natječaja - rekao je Ćorić novinarima uoči užeg kabineta Vlade.

Dodao je kako će se javni natječaj provesti "čim to bude moguće".

AFERA JANAF Horvat tvrdi: 'Ja nisam Darko'

Novinari su ministra pitali i je li ikada bio gost u takozvanom "klubu" Dragana Kovačevića, osumnjičenog u aferi JANAF.

- Gospodina Kovačevića znam od 2013. godine, prije svega po ekonomskim pitanjima u toj fazi, a onda nakon toga s obzirom na činjenicu da sam bio resorni ministar u njegovom resoru, družili smo se čitav niz puta, u nekoliko navrata sam bio i gost u njegovom klubu - kazao je Ćorić.

'LOVIŠ KING KONGA, UPUCAŠ KOKOŠ' Milanovićev oštar napad u aferi Janaf: Božinović je sve znao, morao je upozoriti Plenkovića

Dodao je da ga je zadnji put vidio prije par tjedana.

Kako prenose mediji, "klub" u  Slovenskoj ulici u Zagrebu prostor je, u vlasništvu Kovačevićeve tvrtke, u kojem je on priređivao druženja za gospodarstvenike, osobe iz javnog života i dužnosnike najvišeg ranga. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • negoidiz 24.09.2020.

    najbolje da nisi bio. hehehehehehehehe

  • 23.09.2020.

    Od ovog ministra me ništa ne čudi!

  • 23.09.2020.

    Jel se klub zove postenjacina

Komentiraj...
Vidi sve komentare