To je to što me zanima!

Čović: HDZ i HNS su dobili izbore s najboljim rezultatima ikad. Hvala i Andreju Plenkoviću...

Oglasio se predsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Hrvatskog narodnog Sabora (HNS) Dragan Čović i komentirao izbore. Ponovno su, prema njemu, izbori održani uz nepravedan Izborni zakon.
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Hrvatskog narodnog Sabora (HNS), Dragan Čović osvrnuo se na izbore, rekavši da je HDZ i HNS uvjerljivo i plebiscitarno dobio izbore unutar BiH i hrvatskog naroda i to s najbolji rezultatom ikad.

Ponovno je poručio kako je izborni proces održan uz nepravedan i neizmijenjen Izborni zakon. Objavio je svoj stav na službenom Twitter profilu, gdje se osvrnuo na rezultat HDZ-a i stranaka okupljenih oko HNS-a.

CIRKUS U STOŽERIMA 'Ne može nam nitko ništa' se orilo kod Dodika. I on zgrabio mikrofon, uvjeravaju u pobjedu

- Mi smo, kao HDZ i HNS, uvjerljivo i plebiscitarno dobili izbore unutar BiH i hrvatskoga naroda te ostvarili najbolji rezultat ikada. Veliko hvala i ovim putem upućujem našem hrvatskom narodu kao i svim kolegama iz HNS-a. Zajedno smo potvrdili da BiH ne može biti normalna država i ne može funkcionirati bez Hrvata kao jednakopravnog naroda kojeg će predstavljati legitimni predstavnici – stoji u Čovićevoj objavi.

IZBORI U BIH Komšić: 'Pravi pobjednik izbora je HDZ BiH'. Čović: 'Zadovoljan sam'. Gomila nevažećih listića

Uputio je i zahvale hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću.

- Hrvati u BiH žele osigurati i zaštiti svoju jednakopravnost i ustavnu poziciju. Zbog toga, neizmjerno hvala premijeru Andreju Plenkoviću na nemjerljivom historijskom doprinosu i kontinuiranoj podršci u rješavanju ovog prevažnog pitanja za naš hrvatski narod – poručio je Čović.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ISEKI 03.10.2022.

    Čović slavi pobjedu kao i ona Trivićka a ustvari su izgubili izbore, kad će se netko normalan pojaviti u toj tzv državi ????

  • Ain Stein_535 03.10.2022.

    Ne guraj se, Jandrokovic je unutra....

  • mele68 03.10.2022.

    Hrvati iz BiH su jedina dijaspora u svijetu koja nikad nije živjela u matičnoj zemlji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare