To je to što me zanima!

Crikvenica ne želi jednodnevne kupače: Uveli vinjete za buseve

Prijevoznici koji žele od 15. lipnja do 15. rujna prevoziti putnike na jednodnevni izlet u Crikvenicu morat će kupiti vinjetu koja košta čak 40.000 kuna. Crikvenicu vodi HDZ-ovac Damir Rukavina
Vidi originalni članak

Autobusi koji prevoze putnike na jednodnevni izlet u Crikvenicu više neće moći besplatno ulaziti u grad u razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna. Umjesto toga prijevoznici će morati kupiti vinjetu koja košta 40.000 kuna za spomenuti period.

Autobusni prijevoznici i turističke agencije stoga su odlučili da više neće organizirati jednodnevne izlete u taj grad.

Na čelu grada HDZ-ovac

U Crikvenici je na vlasti HDZ-ovac Damir Rukavina, koji je gradonačelnik još od 2009. godine.

Rukavina je na posljednjim lokalnim izborima, kao kandidat HDZ-a, HSP-a AS, HSS-a i HSLS-a opet pobijedio, a na čelu grada Crikvenice je od 2009. godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 184

  • lola322 15.06.2018.

    Koji nepotreban linč Crikvenice, ne brani se nikome dolazak, samo masovnim autobusima koji su godinama ljeti, skoro svaki dan iskipavali po tisuće i tisuće ljudi! Očigledno nitko od vas ovdje nije proveo par dana u Crikvenici i vidio svu tu gužvu i preopterećenost, da jeste drugačije bi mislili!

  • Maura_1 15.06.2018.

    Nitko nema ništa protiv izletnika, ali većina očito nije vidjela kako to izgleda po sezoni:šoferi ih iskrcaju gdje im se sprdne (najčešće ispred adventskog parka) I prizor nije najljepši, jer ko da su izbjeglice vade dečke, šatore I po drveću vješaju robu, to je adventski park udaljen ni 10metara od mora. A da troše ne troše, kad moraju na wc idu u inter I mjesta za koje znaju da ih neće nitko pozvati, jer da troše po kaficima I restoranima nebi ti isti bili prazni dok su oni u parku. A smeće.... Deponij naprave od parka pa ti navecer šetaj po centru jer gospoda izletnici nemaju osnove kulture. A crikvenica neće propasti bez njih, zamislite 20-30autobusa da vam svaki dan pred zrinjevac iskrca ljude koji uništavaju taj park gore nego da je rave Festival bio.

  • Antisha 15.06.2018.

    Jeli ono na drugoj temi pita zasto mladi iseljavaju? Evo zasto. Stranci u vlastitoj drzavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare