To je to što me zanima!

Crni ishod: Nestali Denis Biljan pronađen mrtav na obali Drave

Iz policije su nam potvrdili kako se radi o nestalom 19-ogodišnjem hrvatskom državljaninu čiji je nestanak prijavljen 11. listopada. Obdukcijom je utvrđeno kako tragova nasilne smrti nema.
Vidi originalni članak

Potraga za nestalim Denisom Biljanom završila je tragično.

- U petak u jutarnjim satima na obali rijeke Drave pronađeno je tijelo mlađeg muškarca. Obdukcijom je utvrđeno da se radi o 19-ogodišnjem hrvatskom državljaninu čiji je nestanak prijavljen 11. listopada. - rekli su nam iz policije.

Podsjećamo, Orahovčanin Denis Biljan je u četvrtak 10. listopada nestao u Osijeku, a zadnji put je viđen oko 15 sati kada je izašao iz stana u Divaltovoj ulici. 

U OSIJEKU Jeste li ga vidjeli? Denis (20) je izašao iz stana i nestao

Kako izvještava Glas Slavonije, roditelji su odmah nakon njegova nestanka o tome obavijestili policiju, a potom i sve prijatelje u nadi da ga je netko od njih vidio.

Policija je odmah započela opsežnu potragu za nestalim 19-godišnjakom koji je u kući iz koje je otišao živio samo dva dana.

Očajni roditelji do kraja potrage boravili su u Osijeku i na dostupna mjesta lijepili obavijesti o njegovu nestanku te ga pokušavali dobiti na mobilni telefon. 

- Obdukcijom je utvrđeno kako tragova nasilne smrti nema - rekli su nam iz policije. 

 


 

 

 
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 22.10.2019.

    Je li to onakva već viđena "nenasilna smrt" o kakvima se prešućuje Osječanima? Onakva tipa "pokušajte ne biti sami na ulici"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare