To je to što me zanima!

Crno jutro na cestama: Četvero mrtvih u dva sudara kod Sinja

Kamion i dva motocikla sudarili su se u subotu nešto prije pet sati u mjestu Košute. Poginulo je troje ljudi. U teškom sudaru kod Sinja oko ponoći je poginula djevojka (20)
Vidi originalni članak

U teškim prometnim nesrećama na cestama kod Sinja u subotu je poginulo četvero ljudi. 

Nešto iza ponoći, na Kukuzovcu kod Sinja sudarili su se Ford i Citroën. U teškoj prometnoj poginula je djevojka (20) sa splitskog područja, a njena suvozačica (20) sa ozljedama opasnim po život prevezena je u bolnicu. Vozač iz drugog automobila zadobio je lakše ozljede. 

Samo par sati kasnije, u mjestu Košute, između Sinja i Trilja, poginulo je troje ljudi. Kako javlja splitska policija, nešto prije pet sati sudarili su se dva motocikla i teretno vozilo. Okolnosti nesreće tek se trebaju utvrditi očevidom koji je u tijeku. 

HAK javlja da je zatvorena i državna cesta DC60 kod mjesta Košute zbog prometne nesreće. Obilazak je Sinj-Han-Otok-Trilj-Split i Split-Bisko-Trilj

Idi na 24sata

Komentari 99

  • yingyang 08.07.2017.

    a joj ljudi moji svaki dan se gine na cestama pa dokle vise tako....

  • UNPROFOR 08.07.2017.

    Kad je u RH važniji smjerokaz kraj puta , koji pokazuje gdje je crkva i groblje od table "pješaćki prelaz " koju prekriva , onda nije ni ćudno , da dolazi do takvih tragedija !

  • 08.07.2017.

    ljeto je pocelo.. motori lete decki ginu... svako ljeto je tako... sad i po zimi tu i tamo... nista novo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare