To je to što me zanima!

Crnogorac se raznio plinom da 
bi se osvetio svojim susjedima

Postavio eksploziv: Muškarac (63) iz Crne Gore sa susjedima je imao nerješenih problema. Talijanska tužiteljica samoubojstvo smatra osvetom prema susjedima
Vidi originalni članak

Državljanin Crne Gore I. M. poginuo je u eksploziji plina u ponedjeljak blizu Venecije, u općini Vigonovo.

Prva je eksplozija odjeknula oko 13 sati. Eksplodirala je boca plina koja je bila ugrađena u automobil u garaži. Nakon druge eksplozije na drugom katu zgrade u krugu od 100 metara letjeli su crepovi i komadi željeza.

Policija je četvero stanara te zgrade smatrala nestalima, ali su ih poslije ipak sve pronašli žive. Starija susjeda (70) slomila je ruku. Talijanska policija ima nekoliko verzija uzroka nesreće. Prema informacijama vatrogasaca, najvjerojatnije je riječ o samoubojstvu.

Državna tužiteljica također sumnja na taj čin. Ne zna točan razlog, ali kaže kako je I. M. imao nekih neriješenih problema sa susjedima te da se u inat njima ubio i tako se “spektakularno osvetio” oštetivši zgradu u kojoj je živio. Dodala je da tezu o samoubojstvu potvrđuje to što je u zgradi došlo do dvaju eksplozija, ali na različitim lokacijama. 

U eksplozijama su oštećeni fasada i krov zgrade, koji se djelomično urušio. Tijelo poginulog I. M. tužiteljica je poslala hitno na obdukciju.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Čiko Spase 05.04.2012.

    bravo junačino...

  • AnonymousZG 04.04.2012.

    Šta, sad će bit klin klinom a Crnogorac plinom??!!

  • IvanGospaIsus 04.04.2012.

    Tamo di se naseljavaju Crnogorci sigurno nema posla xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare