To je to što me zanima!

'Čučić je u Francuskoj bio zbog kontakta sa kćerima'

Supruga Ljubomira Čučića, Nataša Čučić, rekla je kako bi se nakon izručenja Hrvatskoj vlasti trebale baviti ljudima koji su dopustili da mu odvedu djecu
Vidi originalni članak

Hrvatsko bi se pravosuđe, nakon izručenja Ljubomira Čučića, trebalo pozabaviti kaznenim prijavama protiv ljudi koji su 2008. dopustili protuzakonito odvođenje njegovih kćeri, rekla je Čučićeva sadašnja supruga Nataša Čučić. U Francusku je, kaže, otišao kako bi sudjelovao u odlučivanju suda o suretima s djecom.
- Bivša žena mu ne dopušta druženja sa kćerima. Udala se i sada živi u Luksemburgu. Odrekla se hrvatskog državljanstva, a možda je isto učinila sa djecom - kaže Čučićeva supruga. Prepričala je kako je bivšeg veleposlanika u Njemačkoj otkrio privatni agent kojeg je unajmila bivša supruga Magali Boers.  Sadašnja kaže da se u Francuskoj nije skrivao i da nije dobio nikakav zahtjev za izručenje, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Huck 23.01.2010.

    Čučića, Maminja, Bandića i Keruma zatvorit u jednu sobu ! Za dva dana ne bi ostala ni masna fleka od njih! Imaju istu zdravstvenu šifru! \" Jooj što bi perje letjelo! Jednim udarcem bi rješili ćetiri muhe!

  • cael 23.01.2010.

    pravi pravcati psiho...po izgledu i ponašanju...za takve nema pomoći, zatvoriti ga i baciti ključ ili unajmiti nekoga da ga se riješi, jer taj nikada neće mirovati...

  • šicika 23.01.2010.

    Možda u Remetincu shvati uz \"njihove\"terapije da je kćerima puno bolje bez njega .

Komentiraj...
Vidi sve komentare