To je to što me zanima!

'Čučić nije bio razveden pa kćeri nije mogao oteti'

Županijski sud u Sisku je bivšeg diplomata Ljubomira Čučića pravomoćno oslobodio krivnje da je u kolovozu 2007. godine oteo svoje kćeri
Vidi originalni članak

Županijski sud u Sisku je bivšeg diplomata Ljubomira Čučića pravomoćno oslobodio krivnje da je u kolovozu 2007. oteo kćeri. Tužiteljstvo je tvrdilo kako je Čučić maloljetne kćeri Sarah i Laru oduzeo majci Magali Boers, koja s djevojčicama živi u Francuskoj. Još je u nepavomoćnoj presudi objašnjeno kako Čučić kćeri nije oteo jer 2007. nije bio službeno razveden te je kao otac mogao djecu voditi gdje je htio, piše Večernji. S tim objašnjenjem složio se i Županijski sud.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • plavuša13 15.06.2010.

    Pa ovo je nevjerojatno!!!!Tip je pravi psihopat!Otme curice materi koju je maltretirao ko stoku i nikom nista!!!!Je li on imao pristanak majke da ih odvede?Je li imao rok kad ih treba dovesti?Kod nas to ocito nije regulirano kako treba,u normalnom svijetu ti nemozes vlastito dijete odvest iz drzave ukoliko drugi roditelj ne potpise upravo zbog ovakvih stvari!

  • Curious 15.06.2010.

    Ma da...strpao je djecu u nekakav smrdljivi stan da ih čuva neka zenska...on se vucarao s ljubavnicom....mogla su djeca proći kao one curice u Dubravi ili još gore....al bitno da on nije razveden.....o majko mila!?

  • šamar 15.06.2010.

    naravno da se nije nista dogodilo i da se tuzba prakticki povukla kad je jedan od njih

Komentiraj...
Vidi sve komentare