To je to što me zanima!

Čudili se: Osuđeni Rončević primio izraelsko izaslanstvo

Berislav Rončević potpredsjednik je Odbora za obranu pa je zamijenio predsjednika Borisa Šprema, koji je bio spriječen. Mnogim zastupnicima to nije bilo u redu
Vidi originalni članak

Odbor za obranu Hrvatskog sabora sastalo se s izaslanstvom izraelskog Ministarstva obrane. Goste je primio Berislav Rončević što je iznenadilo neke zastupnike u Saboru jer se strano izaslanstvo sastalo s čovjekom koji je nepravomoćno osuđen na 4 godine zatvora za kupnje skupljih kamiona. Tom kupovinom oštetio je državu za više od 10 milijuna kuna. 

Rončević je potpredsjednik Odbora za obranu, a i zastupnik je Hrvatskog sabora. Dragutin Lesar smatra kako nije dobro da "javno izlažemo svoju sramotu u parlamentu". Rončević pak tvrdi da se u slučaju "Kamioni" osjećao krivim da bi istupio iz Sabora. Kolegu Rončevića svesrdno je branio Luka Bebić. 

- Nije na našim gostima da postavljaju ni ova ni ona pitanja - tko će biti domaćin, kao što ni mi ne postavljamo kad odlazimo u druge zemlje da li je neko tamo pod nekakvim istragama i slično - rekao je za HRT Bebić. 

Boris Šprem, inače predsjednik Odbora za obranu, bio je spriječen pa ga je zato zamijenio Rončević.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • konjina 15.01.2011.

    rončeviću crni ptiću popuši nam kitu miću

  • snaša s mudima 15.01.2011.

    A šta ćeš ! Svi HDZ-ovci su u zatvoru pa neko mora voditi politiku. Uskoro će i premijerka voditi vladu iza rešetaka Remetinca ! Ili Salzburga !

  • žbrlj 14.01.2011.

    jeb... ak bude pravde tak i tak cijela vlada uskoro bude iza brave pa je svejedno koja ih lopina doceka

Komentiraj...
Vidi sve komentare