To je to što me zanima!

Čudo kod Gračaca: Čovjek je iz ove olupine izašao živ i zdrav

Dobili smo fotografije uništenog kamiona na staroj cesti koja vodi od Knina do Gračaca. Policija nam je potvrdila kako je vozač kamiona neozlijeđen. Promet je jedno vrijeme bio prekinut
Vidi originalni članak

U ponedjeljak nešto poslije 17sati na Zrmanji nedaleko od mjesta Velika Popina s ceste je izletio kamion s prikolicom. Promet je na tom dijelu ceste koja vodi od Knina do Gračaca jedno vrijeme bio obustavljen i vozilo se obilazno preko Obrovca.

Dobili smo fotografije uništenog kamiona i pravo je čudo da nije bilo teže ozlijeđenih.

Policija nam je potvrdila kako je na mjesto nesreće stigla Hitna pomoć, ali vozač kamiona rekao je da mu ne treba pomoć.

- To je bilo na 22. kilomeru kod mjesta Popine. Hitna je poslana preventivno, ali sudionik nesreće nije tražio pomoć. Promet je obustavljen tim dijelom i odvija se obilazno. Više detalja znat će se nakon očevida - rekli su nam iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • _l_ 27.08.2019.

    jel to vino?

  • Prva Proleterska 27.08.2019.

    Tolko se vlast bahati sa novim kaznama radi sigurnosti u prometu a dozvoljava vozilima iznad 7.5 t vožnju po magistralnim putevima . Ima AC pa neka se tamo ganja i plaća !! Šta ovaj radi na vrh brda od 810m n/m ! Ovdje bi moglo biti , da je bilo prometa iz suprotnoga pravca , mrtvih kolko hoćeš . Dokle će praviti Bosanci , sa svojim kršom nered na HC USRED turistićke sezone !!!!!

  • Prva Proleterska 27.08.2019.

    Šteta !

Komentiraj...
Vidi sve komentare