To je to što me zanima!

Čudo u Arizoni: Na svoj stoti rođendan postala je prabaka

Oduševljena Dorothy prapraunuka Westona došla je upoznati dan poslije u bolnicu u Arizoni. Topli zagrljaj i poljubac na prvom susretu ovjekovječila je fotoaparatom
Vidi originalni članak

Weston Alexander Heiser iz SAD-a na svijet je stigao u ponedjeljak, točno stotinu godina nakon svoje praprabake Dorothy Martell.

Oduševljena Dorothy prapraunuka Westona došla je upoznati dan poslije u bolnicu Banner Del E. Webb u Arizoni. Topli zagrljaj i poljubac na prvom susretu ovjekovječila je fotoaparatom.

- Izgubila je četiri sina i još dva bliža člana obitelji. Bila je presretna što je upoznala ovog mališana i tako proslavila život - kazala je novinarima Westonova majka i Dorothyna praunuka Alyssa Heiser dodajući kako je vremešna gospođa vrlo draga, puna života i iznimno posebna. Trudove je dobila baš na proslavi Dorothyna stotog rođendana. Iako se nadala prirodnom porođaju, dječak je izlazio na zadak, pa je morala na hitan carski rez.

- Weston je za sve nas zraka Sunca. Bog nam je podario ovaj dar veći od bilo kojeg u životu - kazala je novinarima.

Dječak i majka su dobro te su ih u četvrtak pustili na kućnu njegu.     

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Cukrena 11.06.2016.

    Pa za stoti rođendan ljepši poklon nije mogla dobiti..

  • iluminat 11.06.2016.

    Da je baba rodila na svoj stoti rođendan bilo bi čudo, a u ovom slučaju se samo radi o slučajnosti. Ah, taj senzacionalizam novinarski ;)

  • vana 3 11.06.2016.

    Lijep poklon za stoti rođendan! Čestitke i puno sreće..

Komentiraj...
Vidi sve komentare