To je to što me zanima!

Culej: 'Beus Richembergh je vrijedno radio za bivšu Udbu'

U Saboru sjede relikti prošlosti, koji su se prošvercali u demokraciju, cijeli svoj život posvetili su borbi protiv hrvatskog biča, čovjeka i Katoličke crkve, ustvrdio je Stevo Culej
Vidi originalni članak

Stevo Culej (HDZ) na tiskovnoj konferenciji u Saboru izjavio je da ostaje pri svom stavu da neće podržati ratifikaciju Istanbulske konvencije.  

- Zašto bih ja bio ja bio zadovoljan nečim što hrvatski narod ne prihvaća i čime nije zadovoljan - rekao je.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Na pitanje strahuje li od sankcija odgovorio je: 'Što su posljedice? Meni je svejedno, ako smatram da sam na pravom putu'. 

TRESLA SE BRDA... Uvjerljivo usvojili Istanbulsku; oporba nije uspjela srušiti Dalić

HDZ-ov zastupnik progovorio je o napadima na vjerske osjećaje vjernika i Katoličku crkvu. Ustvrdio je kako u Saboru sjede "relikti prošlosti, koji su se prošvercali u demokraciju, cijeli svoj život posvetili su borbi protiv hrvatskog biča, čovjeka i Katoličke crkve". 

PROSVJED PROTIV KONVENCIJE Fratar: "Postat ćemo robovi žena, one će biti iznad svega!"

- Ti relikti prošlosti sjede u Saboru kao zastupnici, koji ne zastupaju nikoga osim sebe, svoje interese i svoju ideologiju koju su naučili u komunizmu. Okrenut ću se samo prema jednom čovjeku. Radi se o zastupniku Goranu Beusu Richemberghu. Svaki trenutak svojeg rada on koristi za uvredu Hrvatske, branitelja i Katoličke crkve. Radi se o čovjeku, reliktu prošlosti koji javno potiče na nasilje i na mržnju. Radi se o čovjeku koji je u bivšoj Jugoslaviji zdušno i vrijedno radio za bivšu Udbu. Radi se o čovjeku koji je 30 godina svoga rada vrijedno progonio Katoličku crkvu kao i njezine predstavnike - kazao je Culej.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Šumar66 29.04.2018.

    svi skupa jedna velika svinjarija

  • zuluf_52 14.04.2018.

    Stevica, Stevica zar si zaboravio gdje si radio i za koga.

  • 13.04.2018.

    Tenkista JNA, da bude uvjerljiviji u prozivkama, trebao je o suradnicima Udbe još ranije razgovarati s perkovićevcim, šušcim, tomaševićkama, pratesićima, manolićevcim, šeksićima ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare