To je to što me zanima!

Čuljak ipak neće odlučivati o Kosoričinoj sudbini u HDZ-u

Tomislav Čuljak je u petak rekao kako će o sudbini Jadranke Kosor odlučivati pet HDZ-ovaca - jedan predsjednik i četvero članova, ali da on neće biti među njima
Vidi originalni članak

Nakon što je u četvrtak Predsjedništvo stranke odlučilo da Jadranka Kosor ide pred stranački Visoki sud časti, ona je rekla kako će tražiti izuzeće Tomislava Čuljka. On je u petak rekao kako će o njezinoj sudbini odlučivati petero ljudi, jedan predsjednik i četvero članova, a da on neće biti među njima.

Dubravka Šuica nije htjela ništa komentirati, jer, kaže, nije ovlaštena za izjave.

- Sve vam je rekao predsjednik - rekla je Šuica.

Visoki sud časti nije nikakav sud, već političko tijelo i donijet će političke odluke, rekla je u četvrtak navečer Jadranka Kosor. Na pitanje što će dalje ako je izbace iz stranke, Kosor je rekla:

- Nisam o tome razmišljala. I dalje mislim da se netko ne smije sramiti svoje biografije. Ja govorim istinu, ja Tuđmana nisam ostavila. Ne sramim se sudjelovanja u radu Vlade. Naglasila je i kako nju više ništa ne može razočarati.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • mučkođubre2 23.02.2013.

    bila ne bila u HDZ-u ja nikakve koristi od toga

  • WOMANIZER 22.02.2013.

    kao da ne znamo što će odlučiti!

  • ipo 22.02.2013.

    Bjeloglava je bila vrlo bahata i drska, podređeni su joj se morali klanjati ko nekoj sultaniji, a njen "uspjeh" u MOMBS-u - 50.000 PTSP-jevaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare