To je to što me zanima!

'Čuo sam šuškanje. Iz grmlja je izašla grupa migranata i djece'

Bili su odjeveni u šuškave jakne i čulo se ‘šljapkanje’, kao da su gazili slap, kazao je čitatelj, koji je u četvrtak oko 21.30 sati u selu Katići kraj Generalskog Stola primijetio grupicu migranata
Vidi originalni članak

U grupici je bilo od deset do dvanaest tamnoputih muškaraca i dvoje djece. Hodali su zbijeni jedan uz drugog. Bili su odjeveni u nekakve šuškave jakne i čulo se ‘šljapkanje’, kao da su pregazili slap, kazao nam je čitatelj, koji je u četvrtak oko 21.30 sati u selu Katići kraj Generalskog Stola primijetio grupicu migranata.

- Rekao sam im ‘Bok!’, a oni su su meni rekli “Dobra večer” na engleskom - kaže čitatelj, kojega su migranti iznenadili i preplašili.

Odmah je pozvao policiju. Kaže da je u manje od pola sata na lokaciju, koju im je detaljno opisao, stiglo nekoliko policijskih džipova, helikopter, a aktivirali su i svijetleće rakete.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 04.08.2018.

    I? Što bi dalje?? Ostatak je "poslovna tajna" ili nemamo pravo na punu informaciju?!!

  • jakolishe 03.08.2018.

    u neko ne tako davno vrijeme vojnik bi imao dužnost u njih pucat ! nakon treće opomene. stoj,stoj pucat ću ,stoj pucam i to je to ..rafalčina zakonom države i vojske zapovijedana i odobrena ! ponekad se pitam da li je i zbog ovoga pala yuga ? možda je velika srbija bila samo paravan i mazanje očiju naivnim srbima kao što je i sad mnogim ovim migrantima !?

  • marijan50 03.08.2018.

    Bogami, pa kako se kreću u koloni i "šuškaju", to je opis prave vojne izvidnice! I to sve mladi crnci i arapi! Ako još i dalje lijevi aktivisti i pro-azil hipici i luđaci vjeruju da su svi oni ovdje zbog "jada, progona i rata", onda ih treba skupa s tim smećem protjerati iz Europe, pa nek se u "tranzitnim centrima" po Africi i arapskim zemljama zauzimaju za njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare