To je to što me zanima!

'Cure su se za Silvija oblačile kao časne i medicinske sestre'

Karima El Mahroug, poznatija kao Ruby svjedočila je u petak na suđenju bivšem talijanskom premijeru kojeg optužuju da je spavao s njom dok je bila maloljetna
Vidi originalni članak

Karima El Mahroug, poznatija kao Ruby svjedočila je u petak na suđenju bivšem talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju kojeg optužuju da je na bunga bunga zabavama spavao s njom dok je bila maloljetna. 

Ruby je to zanijekala i rekla je kako se nikada nije seksala s Berlusconijem. No posvjedočila je kako su se zabave održavale, te da su na njima djevojke izvodile senzualne plesove. Jedna od njih je bila odjevena kao redovnica, a neke kao medicinske sestre, piše Corriere della Sera. Osim toga Ruby je svjedočila i o Berlusconijevim suradnicima optuženima za svodništvo. 

Navodni svodnici su umirovljeni televizijski voditelj i bliski Berlusconijev prijatelj Emilio Fede, bivši lovac na talente Lele Mora te bivša stomatologinja Berlusconija Nicole Minetti. Inače tužitelji u slučaju Ruby za Berlusconija traže šest godina zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • konjusina 18.05.2013.

    Bacila ja ona njemu pušing ali joj je i na bankomatu bio pušing rodjo.....i tako je priča počela......krenuli deda i curica u šumu i .................

  • Makaay_Yazhnam 18.05.2013.

    Jedan prigodan vic... Pita znanac cigu: "Cigo, jesi ti ikad hebo medicinsku sestru?", veli cigo: "medicinsku nisam, sestru jesam!"

  • saverb123 18.05.2013.

    nema vazne vijesti u svijetu nego samo to jeli on je.. ili neje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare