To je to što me zanima!

Curica (2) spasila majku kopirajući likove iz crtića

Joanne (34) srušila se pred kćeri. Umjesto da paničari, Isabelle je nazvala liječnike. Dan prije to je vidjela kako čine likovi u dječjem programu
Vidi originalni članak

Majka malene Isabelle Keeling (2) srušila se u njihovoj kući u Dorsetu. Imala je jaku alergijsku reakciju na lateks. Isabelle je umjesto da plače i paničari, smireno otišla do telefona. Nazvala je hitnu pomoć i rekla im kako njezinoj majci nije dobro.
- Bila sam skoro bez svijesti i čula Izzi kako s nekim priča na telefon. Mislila sam si kako sada nije vrijeme da netko zove kući - prisjetila se Joanne (34). No Isabelle nije čavrljala na telefon, već je u to vrijeme liječniku davala njihovu adresu i njezino ime i prezime. Dan prije toga djevojčica je gledala svoj omiljeni dječji program "Tweenies", gdje je jedan od glavnih likova zvao hitnu pomoć jer je njegovom prijatelju pozlilo. Isabelle je pričekala doktore koji su se zatim pobrinuli za Joanne.
- Od malena je bila jako pričljiva i otvorena. Vrlo brzo upija nove stvari, pa joj je tako i ta epizoda Tweenisa ostala u pamćenju. Ono što je učinila za mene je stvarno nevjerojatno - zaključila je sretna majka.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dlovnicki 14.07.2009.

    srce maleno..bas si medena i svaka cast na pojedinim crticima koji su ujedno i edukativni za dijecu :)

  • labelwriter 14.07.2009.

    super bas mije drago :)

  • Niky1304 14.07.2009.

    bravo za djevojcicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare