To je to što me zanima!

Curica (4) se skrivala iza mrtve majke i sestre koje je ubio otac

V. Britanija: Policija sumnja kako je muškarac (36) ubio svoju nevjenčanu suprugu i kćer. Prijatelji kažu da se par zadnje vrijeme često svađao i to zbog financija
Vidi originalni članak

Britanska policija je u subotu pronašla prestravljenu Omeliju Miller (4) koja se skrivala u blizini mrtve majke i sestre (8). Njezinog oca Johna Millera (36) su uhitili jer sumnjaju kako je on ubio svoju nevjenčanu suprugu Sarah Laycock (31) i kćer Abigail. 

Prijatelji kažu kako se par zadnje vrijeme često svađao i to uglavnom oko financija. Muškarca će najprije pregledati psihijatri, a tek nakon toga će ga ispitati detektivi, piše Daily Mail

Omeliju su u bolnici pregledali liječnici i utvrdili su da ima nekoliko manjih ozljeda. Nakon toga je brigu o njoj preuzela baka. Još se ne zna da li je vidjela ubojstvo majke i sestre. 

Prvi su na mjesto zločina stigli bolničari koji su Johna Millera zatekli ozlijeđenog. Budući da je imao ozljedu na nozi, htjeli su ga unijeti u vozilo hitne no postao je nasilan. Pozvali su policiju koja ga je uhitila. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sjenka 18.01.2012.

    kuda ide ovaj svijet,samo mržnja,ubijanje ....zaslužili smo jedanu dobru apokalipsu

  • beebee 18.01.2012.

    eto, šta ti je život...netko dobije ulogu paris hilton u ovom zemaljskom igrokazu, a netko ovu....pravda? di je?

  • Ela123_6 18.01.2012.

    Ovo je pretuzno :(( Nek pocivaju u miru :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare