To je to što me zanima!

Curica (4) u Mostaru propala kroz staklo u šoping centru. Bolnica: Lakše je ozlijeđena

Djevojčica (4) lakše je ozlijeđena i hospitalizirana je na Odjelu za dječju kirurgiju SKB Mostar, potvrđeno je za 24 sata.
Vidi originalni članak

U Mostaru je sinoć lakše ozlijeđena djevojčica (4) nakon što je propala kroz otvor staklene ograde u jednom tržnom centru. Lokalni mediji pišu da je to "pravo čudo s obzirom na visinu s koje je pala". 

Glasnogovornica Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru, Adrijana Pandža, potvrdila je za 24sata da je djevojčica hospitalizirana na Odjelu za dječju kirurgiju SKB Mostar. 

- Zadobila je lake tjelesne ozljede -   glasnogovornica Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru Adrijana Pandža. 

Podsjetimo, djevojčica je sinoć oko 19 sati u jednom mostarskom tržnom pala s prizemlja na etažu -2 unutar objekta gdje su u tijeku građevinski radovi. 

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije potvrđeno je ranije za Bljesak.info da je u tijeku istraga. Do sada je, navode, jasno da se radi o propustu izvođača radova u tržnom centru gdje je uklonjeno staklo na zaštitnoj ogradi. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Svetac_1_1 08.05.2023.

    Curica kroz staklo propade, nešto je ubode. Ah, sirota.

  • Vlad 07.05.2023.

    A tamo radi moj majstor fušer koji mi treba ugraditi nova vrata na kupaoni pošto je stara uništio kod ugradnje. Zovem ga zovem a on se ne javlja:-) Djevojčici brz oporavak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare