To je to što me zanima!

Curica iz Chicaga ima 7 godina i 222 kilograma

Majka kaže kako je Jessica kao malena jako plakala, a ona ju je smirivala hranom. Curica nema granice, može pojesti sve što joj daju
Vidi originalni članak

Jessica Gaude (7) iz Chicaga najdeblje je dijete na svijetu. Ona svaki dan pojede hrane koja sadrži 10.000 kalorija, a njezina majka to podržava i smatra kako ona jednostavno voli jesti i ne vidi u tome nikakav problem. Curica ima 222 kilograma, a liječnici smatraju, ako nastavi tako jesti, da neće doživjeti sljedeći rođendan. Zbog prevelike težine curica ne može normalno hodati, nego puže ili se rukama pomaže da se pokrene. Dnevna prehrana male Amerikanke sastoji se od velikih količina Coca-Cole, prženih krumpirića, 15 hamburgera, nekoliko kilograma čokolade, čipsa i ostalih gaziranih pića. Zbog strašno velike težine njezine su se kosti deformirale, sama se ne može popeti na kauč, a umori se nakon nekoliko minuta. Jessica izlazi iz kuće samo kad je mama vodi na pizzu ili neki drugi oblik brze prehrane.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cyborg 13.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • milky 13.05.2011.

    užas, majki je potrebna pomoc pod hitno ne znam tko bi normalan podrzavao ovo ......

  • dovla2011 13.05.2011.

    alaj debela,šta da ždere?

Komentiraj...
Vidi sve komentare