To je to što me zanima!

Curicu izgrizli psi, a KFC tražio da napusti restoran jer ih plaši

Osoblje KFC- a u Jacksonu tražilo je Victorijinu (3) obitelj da napuste restoran brze hrane jer je plašila druge goste. Šokirana obitelj sve je objavila na Facebooku
Vidi originalni članak

Victoria Wilcher (3) preživjela je u travnju brutalni napad tri pit bulla . Međutim, na licu joj se još vide teške ozljede. Osoblje KFC- a u Jacksonu, Mississippi , tražilo je njezinu obitelj da napuste restoran brze hrane jer je plašila druge goste. Šokirana obitelj objavila je nevjerojatan incident na Facebooku.

- Izgleda li vama ovo lice stravično? - napisala je na Facebooku njezina majka.

Nesretnu djevojčicu u travnju su napala tri pit bulla. Bila je u posjetu kod djeda Donalda Mullinsa . Psi su ušli u kamp kućicu i izgrizli je po cijelom tijelu. Djed je upucao dva psa, a treći je pobjegao. Mullins i njegova partnerica Rita Tompkins kasnije su uhićeni zbog ugrožavanja djeteta, piše Huffington Post .

Victoria je ostala bez oka, a psi su joj slomili čeljust, nos i jagodice . Desna strana lica joj je paralizirana . Čeka je još bezbroj operacija, a djevojčica se od tada ne želi ni pogledati u ogledalo. Njezina baka Kelly Mullins požalila se kako Victoria ne želi ići ni u trgovinu. Uvijek je čeka u automobilu jer se srami svog izgleda.

Iz uprave KFC-a izvijestili su kako su odmah pokrenuli istragu nakon što su čuli za incident.

- Ispravit ćemo pogrešku za ovu predivnu djevojčicu i njezinu obitelj . Ozbiljno smo shvatili ovu situaciju i naglašavamo kako nemamo tolerancije za nepoštivanje i ponižavanje naših gostiju.

Idi na 24sata

Komentari 282

  • IvanČižmešija 01.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Onlyblindseethetruth 29.06.2014.

    Hahaahahhahahaah pre strasno, ma bemti odmah traziti odstetu od 500.000€ ak ne, zatvaranje KFC-a.Zbilja...?!strasi ljude pa koji kurac ju gledaju.Bas bi poslo te pse na ljude koji su se zalili da ih strasi, pa da vidimo kak ce se oni osjecati!

  • harmon40 22.06.2014.

    To je Amerika preko mrtvih i oskacenih do novaca sve se gazi nema se respekta ni za ovo jadno malo dijete....

Komentiraj...
Vidi sve komentare