To je to što me zanima!

Curicu su tukli jer je siromašna pa je prebacili u drugu školu

Majka djevojčice je ispričala kako su joj kćer tukli i vukli za kosu. Prije izleta u Istru su joj rekli da će je zaklati i baciti s trajekta u more, rekla je majka novinarima
Vidi originalni članak

Djevojčicu, koja je pohađala četvrti razred u Osnovnoj školi Prišlin pokraj Huma na Sutli,  zlostavljale su kolege iz razreda jer dolazi iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, piše Večernji list. Majka djevojčice je ispričala kako su joj kćer tukli i vukli za kosu. Prije izleta u Istru su joj rekli da će je zaklati i baciti s trajekta u more, rekla je majka. Curica je kući dolazila stalno uplakana. Škola je onda curicu prebacila u drugu školu koja je udaljena pet kilometara. Ravnateljica Biserka Špiljak kaže da škola nije direktno upoznata s navodima u prijavi, no da su provedene brojne radionice i razgovori s učenicima.

– Roditelji su navodili da otac djevojčice prijeti njihovoj djeci, zbog toga smo s njim dogovorili preseljenje. Vjerujemo da smo proveli sve mjere u najboljoj namjeri da zaštitimo učenike – rekla je ravnateljica.

Roditelji su o svemu poslali prijavu Ministarstvu obrazovanja gdje kažu da još nisu dobili prijavu pa nisu mogli ni reagirati. Kad ju dobiju, proslijedit će je Agenciji za odgoj i obrazovanje koja će provesti nadzor. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 604

  • darko3379 18.05.2013.

    upoznao sam par obitelji od tamo i niti jedna nije normalna

  • rena 32 17.05.2013.

    užas kad se u našoj državi moraš sramiti siromaštva i još biti predmet ismijavanja a polovica ljudi živi na rubu neimaštine!!! Odgoj počinje iz kruga obitelji,krasno su si djecu naučili...Siroto dijete umjesto da joj pomognu oni ju šalju dalje....grozno!!!!

  • silvia 26 14.05.2013.

    aha a ministarstvo agenciji za odgoj a agencija socijalnoj sluzbi a socijalna nema vremena i tako ce unistiti jedan mladi zivot,to je nasa drzava...i da ja nebi samo prijetila toj djeci nego bi ih naucila pameti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare