To je to što me zanima!

"Da je Isus noćas rođen u Hrvatskoj bio bi dužan"

Predsjednički kandidat Nadan Vidošević je na Cvjetnom trgu u Zagrebu rekao da bi i Isus, da je noćas rođen u Hrvatskoj bio dužan 10.000 eura
Vidi originalni članak

Mislim kako će ljudi shvatiti da predizborna kampanja nije samo predstava, jer je stanje ozbiljno i svaki je građanin dužan deset tisuća eura. Da se Isus noćas rodio u Hrvatskoj i on bi bio toliko dužan, rekao je u četvrtak na Cvjetnom trgu u Zagrebu predsjednički kandidat Nadan Vidošević.  On je okupljenim građanima dijelio porcije bakalara i s njima je pjevao tradicionalne hrvatske pjesme. Pozvao je birače da u što većem broju izađu na izbore. Predizborne skupove na Cvjetnom trgu su održali i Milan Bandić te Vesna Škare Ožbolt.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • spiderman 27.12.2009.

    Možete li samo zamisliti kako Bandić predstavlja Hrvatsku u svijetu (hrani druge iz iste žlice, skida cipele i hoda po grobnici...) ili kako veliki domoljub Josipović priča o nacionalnim interesima. Razmislite, poslije glasanja nema kajanja! Nadan Vidošević, br 11.

  • rođin rođo1 24.12.2009.

    pa nemože se Isus rodit u zemlji koja se stidi svoje vjere i nacije.prvo treba Isusa poštovat i voljet svoju vjeru i naciju,pa tek onda o nečem takvom razmišljat.

  • OLINJALI SVETAC 24.12.2009.

    Kradane, Kradane, da ima Isusa ne bi ti na Cvjetnom trgu dijelio taj bijedni bakalar nego bi već odavno bio u Remetincu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare