To je to što me zanima!

Da ne sramoti djecu: Skrivala bradu pod nikabom 13 godina

Agustina Dorman (38) pokušala je više puta obrijati ili skratiti bradu, ali kaže da ju je strašno boljelo. Ima i brkove i dlake na prsima. Počele su rasti nakon poroda
Vidi originalni članak

Majka dvoje djece Agustina Dorman (38) iz indonezijskog sela Penaga otkrila je lice nakon 13 godina. Nikabom je skrivala kozju bradicu od javnosti kako ne bi osramotila djecu.

Dlake na licu počele su joj rasti nakon rođenja prvog djeteta s 25 godina, a ima i brkove te dlake na prsima. 

Dlake na licu počele su joj rasti nakon rođenja prvog djeteta s 25 godina, a ima i brkove te dlake na prsima

Svaki puta kada je pokušala obrijati ili samo skratiti neželjene dlačice, osjetila bi nepodnošljivu bol. Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja, odlučila ju je zadržati, piše Daily Mail

Ipak, strahovala je kako će njezina djeca, stara 13 i tri godine, biti žrtve maltretiranja pa je nikabom skrivala lice od javnosti. Međutim, nije više mogla čuvati svoju tajnu. Starije dijete počeli su ismijavati saznavši za neobičnu pojavu. To je natjeralo Agustinu da prihvati svoje stanje. 

Prvi puta je prošetala bez nikabe ovaj tjedan. Iako privlači neželjenu pažnju, nada se kako će kroz edukaciju, ljudi početi prihvaćati njezin izgled.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • WOMANIZER 22.07.2013.

    žao mi žene! :(((............čisto informativno me zanim što je radila s bradom da ju je boljelo?? O_o kako ju ne može obrijati?

  • T.rex 20.07.2013.

    Pa sta ona oce ceg ju je sram je se ona gleda u ogledalo bas joj zakon stoji(za jednu zenu) kad bi barem svim zenama brade ovako dobro stajale!!!

  • Timmy2 20.07.2013.

    Kada hormoni polude,nije dobro.! Ali,u svojoj okolini imam poznanicu koja ima taj problem,doduše ne baš takav.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare