To je to što me zanima!

'Da popune proračun, prodaju posljednje obiteljsko srebro'

Tomislav Karamarko osvrnuo se i na sankciju izrečenu SDP-u zbog kašnjenja objave financijskog izvještaja, kazavši kako svi moraju poštivati zakon
Vidi originalni članak

Da bi popunili državni proračun, a ne znaju to učiniti otvaranjem radnih mjesta i stvaranjem viška vrijednosti, nameću nove poreze i prodaju zadnje obiteljsko srebro. Tragično, komentirao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko najavu prodaje Croatia osiguranja i HPB-a.

Objasnio je i izostanak članova njegove stranke sa sjednice Odbora za Ustav, na kojoj se izricala kazna SDP-u zbog kašnjenja s objavom financijskog izvještaja.

- Naši su ljudi doznali za termin sjednice Odbora za Ustav nakon što smo mi odredili termin sastanka našeg Kluba. To smatram nekorektnim – naveo je. Komentirajući visinu sankcije, od 5,1 milijun kuna, Karamarko je rekao kako svi moraju poštivati zakone u ovoj državi pa ne vidi “zašto bi SDP bio eskulpiran”.

HDZ je u Osijeku u utorak navečer održao skup uoči izbora za EU parlament. Karamarko je optimističan, a očekuje pomak u postotku u odnosu na prošle izbore.

- Imamo najkvalitetniji sastav, kandidate s iskustvom. A nismo ih birali po vezi, sklonostima, simpatijama, nitko nije ničiji muž, sestra, nego smo pustili ljude na teren – zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Mladen Matanic 10.04.2013.

    Koliko su vam platili u partiji da komentirate protiv HDZ juda znam koliko je uzeo ,recite vi koliko ste uzeli.

  • sestro 10.04.2013.

    oni koji su zasljepljeni ideologijama stalno pričaju o nekakvom hdz.u kako bi oprali svoje nesposobnosti i neznanje..o hdz.u je deplasirano više govoriti..dajte vi pametniji od hdz.a nešto napravite.za to ste dobili mandat..ako će hdz dovijeka biti opravdanje onda možemo dječicu iz osnovne staviti u vladu ..znaju i oni to ponavljati..

  • Zmar116 10.04.2013.

    Toćno Tomislave Ustavom zabraniti novo zaduživanje,nove rasprodaje,ali i penzije prije 55 godine života...Onda ne bi bilo nikakvih problema...

Komentiraj...
Vidi sve komentare