To je to što me zanima!

'Da sam znao kako će završiti, Krstičeviću ne bih dao maketu'

Iako, ne mislim da sam nešto krivo napravio. On je u prvom redu ministar obrane, podložan je javnoj kritici i mora se znati s njom nositi, rekao je SDP-ov Franko Vidović
Vidi originalni članak

Na aktualnom prijepodnevu u srijedu je SDP-ov zastupnik Franko Vidović postavio pitanje o propaloj nabavi borbenih zrakoplova F-16. Izvadio je dvije makete aviona i odnio ih ministru obrane Damiru Krstičeviću i premijeru Andreju Plenkoviću. Krstičević je tad izgubio živce i bacio maketu na pod. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vidović je komentirao taj incident za N1

- Ne izrugujem se s ljudima, empatična sam osoba. Da sam znao da će ga to toliko uzrujati, ne bih mu dao maketu, iako ne mislim da sam nešto krivo napravio - kaže SDP-ovac i dodaje: 'On je u prvom redu ministar obrane, podložan je javnoj kritici i mora se znati s njom nositi. 

ISPROVOCIRAO GA DO 'LUDILA' Tko je saborski zastupnik zbog kojeg je "pukao" Krstičević?

Podsjetimo, nakon incidenta medijima se obratio ministar Krstičević. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dođe ti netko bez ikakvog poštivanja, da meni stavi tu maketu... Je l' se to trebalo dogoditi... Morate razumjeti... Ja sam ratnik. Tražim od svojih ljudi najbolje... U ovom procesu Hrvatska je sve učinila. Ova Vlada. Mnogi ne žele uspjeh ovoga projekta. Lako je sad kritizirati sa strane... Vidite što se radi. Vidite koja se kampanja vodi. Cijelo vrijeme sam šutio. I ja sam čovjek... Nije legitimno da mi donosi maketu. To je poniženje, to nije sportski. Tako se ne radi s vojnikom. Ja to njemu ne bih nikad napravio - rekao je ministar obrane. 

 

Idi na 24sata

Komentari 255

  • dahhmal 19.01.2019.

    Daj ne melji ti si sa ciljom isao da covjeka izbacis iz takta iako bi u Saboru trebali sjediti crem de la crem politicari koji bi trebali svojom inteligencijom raditi na boljitku naroda i drzave a ti si se pokazao ko neki adolescent

  • vozi Miško 19.01.2019.

    Ratnik, vojnik, drži se to rata onda prijatelju, nemaš što raditi u mirnodopskim uvjetima ako se ne znaš kontrolirati.

  • 19.01.2019.

    Vidovi je tulav Da je oametan Donesao bih dva Albatrosa Pa nek ih hvataju po saboru

Komentiraj...
Vidi sve komentare