To je to što me zanima!

Ivica Dačić divlja u New Yorku: 'Bre, glupi ste koliko ste teški'

Nakon sjednice, dok sam pričala s izaslanstvima SAD-a i Velike Britanije, šef srpske diplomacije prišao mi je i počeo vikati na mene i vrijeđati mene i izaslanstva, rekla je veleposlanica Kosova Vlora Citaku
Vidi originalni članak

Na sjednici vijeća sigurnosti Ujedinjenih Naroda u New Yorku jedna od tema bilo je pitanje Kosova. Nakon sjednice - skandal.

Ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić verbalno je napao veleposlanicu Kosova Vloru Citaku, koja je pričala o ugnjetavanju Albanaca na Kosovu i Metohiji. 

- Nakon sjednice, dok sam pričala s izaslanstvima SAD-a i Velike Britanije, šef srpske diplomacije prišao mi je i počeo vikati na mene i vrijeđati. Rekao mi je: 'Ti s kojima s sjediš su vaši kolonizatori' - rekla je Citaku, koja je objavila i snimku incidenta.

POGLEDAJTE VIDEO

Odgovorila je Dačiću na engleskom jeziku, a ovaj joj je odbrusio:

- Ajde, bre, glupi ste koliko ste teško.

Dačić je poludio na izlaganje kosovske veleposlanice koja je rekla kako se u slučaju Kosova i Srbije radi o dekolonizaciji.

- Pa to je bezobrazluk! Kako netko može koristit taj izraz pred kolonijalnim silama koje su imale kolonije diljem svijeta, pred afričkim, južnoameričkim i azijskim zemljama koje su se oslobađale od kolonijalizma - rekao je Dačić nakon sjednice.

Dačić je dobar za kazalište

Kosovski šef diplomacije Behgjet Pacolli također je objavio snimku na kojoj se vidi kako se Dačić svađa s veleposlanicom u New Yorku.

- Srbijanski ministar dobar je za kazalište, ali prilično loš za diplomaciju. Njegovo ponašanje je sramotno. Da, već 20 godina uživamo u slobodi od srpskog kolonijalizma. To je gotovo, Kosovo je nezavisno - napisao je najbogatiji Albanac.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • dahhmal 12.06.2019.

    A kaj od cobana ocekivati

  • histria0@yahoo.com 11.06.2019.

    Dačić, Vučić, Nikolić, Vulin, Brnabićka, Šešelj, Drašković, Slobo, Legija, Arkan, Marko Kraljević, Miloš Obilić, Sveti Savo ili (Rastko Nemanjić), Vuk Karadžić, Radovan Karadžić, Mile Martić, Milan Babić, Rašković, ........svi posrbice. Ovi su srbiju dobro udesili.

  • 11.06.2019.

    Ono, kad više nemaš pristojnih argumenata...

Komentiraj...
Vidi sve komentare